Mondjam meg neki, vagy tartsam titokban, hogy tudok róla?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó barátnőm, akiben én mindig megbíztam. Szinte mindent tud a múltamról. Egy dolog volt, amit az egyik barátunknak hamarabb mondtam el, de neki is el akartam, csak vártam, mert úgy láttam, ő még nem tudná éretten kezelni a témát. Ez a barát azonban elszólta magát előtte, mert azt hitte, hogy neki már hamarabb elmondtam, hiszen ő a legjobb barátnőm. Erről én azonban nem tőlük tudok. Én csak annyit vettem észre, hogy ez a barát folyton nyaggat, hogy mondjam már el a barátnőmnek, biztosan megérti. Végül rávettem magam, és elmondtam neki. Teljes döbbenet. El sem akarta hinni, stb. Viszont mivel ismerem, mint a tenyeremet, ezért láttam rajta, hogy vmi nem stimmel. Mivel tudtam, hogy nekem nem mondaná el, hogy igazából mit érzett, mikor meghallotta, ezért úgy döntöttem, hogy megnézem az aznapi msn beszélgetésüket (barátnőm + barátunk), mert neki biztos elmondta. Innen tudom, hogy a barátnőm már egy hete tudta a dolgot, és mégis átvert. Ez nagyon rosszul esik. Nem tudok már tovább bízni benne, hisz ezek után ki tudja, mi az, amit igazából gondol. De már nem bírom tovább. Egyrészt majd megöl a lelkiismeret furdalás, amiért elolvastam azt a beszélgetést, másrészt egyszerűen nem bírok hazugságban lenni tovább. Kezdek rájönni, hogy a barátságunk eléggé érdekbarátság volt, hiszen belegondolva, ő sosem tett ezért a barátságért semmit, mindig én nyeltem, és kértem bocsánatot mindenért, miközben ő észre sem vette, mennyire bánt, amikor kinevetett, mert nem tudtam vmit. Nagyon lúzernek érzem magam, amiért hagytam magam nevetségessé tenni, mégis visszatart vmi, hogy elmondjam neki, mindent tudok. Pedig már annyiszor nekikezdtem. Mit gondoltok, mondjam el neki?2011. jún. 9. 19:14
11/12 anonim válasza:
ne nézegesd más magánbeszélgetéseit te cafka
12/12 anonim válasza:
én javasolni fogok valamit, de csak úgy van értelme, ha nem hagyod félbe
odamész, elmondod A-nak, hogy mi történt, és megkérdezed tőle, hogy azért játszotta-e meg magát, mert nem akarta, hogy megharagudj
ha igen, akkor semmi probléma, ha pedig kitér a válasz elől, akkor csak hagyd az egészet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!