Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan allitsam helyre a...

Hogyan allitsam helyre a megszakadt, v eleve csonka kapcsolatokat?

Figyelt kérdés
Volt egy eleg eroteljes csaladi viszaly es borzaszto erosen kihatott a maganeletemre. Tobb baratommal durvan osszevesztem, es a nagyobb tarsasagokbol enyhen le is darlodtam. Par ismerosom soha tobbet nem szol hozzam, durvan lejarattam magam, es bar enyhen nyitottak a kapcsolat helyreallitasara, sok kapcsolatom eleve ilyen torz, online, bar valos imerettseg alapu kapcsolattartas volt. Vannak olyan emberek is, akiket max 1x, vagy megjobb, 1x sem lattam, megis napi szinten kommunikalok veluk, neha facebookon is. Most, h egy ideig uresseg van az eletemben radobbentem mennyire nem is vagyok emberek kozott, a forrasok megvannak. Azt nem tudom hogyan tudnek finoman bekapcslodni. A csonka kapcsolatoknal lev sok visszautasitas er, nyilvan a masik fel sem bolond, es nem akar a semmiert um talizgatni, viszont a komolyabb kapcsolataim is mar olyan szinten lesimultak, h furan hat a bator kerdes, h na mikor megynk vhova. Eltavolodnak tolem az emberek pont most, amikor minden rendbejott..... Kb mindenki latja, h ures az eletem, Es erzodik, h milyen torzan probalok kapcsolatokat tagitani. Ez igy nem megy, de akkor megis hogy???
2011. jún. 8. 16:06
 1/1 anonim válasza:

Szerintem próbálj a személyes kapcsolatokra építeni.

Az aki csak facebookon odabök valamit nem biztos,hogy valóban kíváncsi is rád.

Ebben a cipőben járok én is,nagyon nehéz régi kapcsolatokat helyrehozni.Viszont az a közeg ahol dolgozol vagy suliba jársz lehetőséget adhat VALÓDI kapcsolatok kiépítésére.

Próbálj a jelenre koncentrálni,és ne a régi dolgokon rágódj remélem sikerrel jársz...

2011. okt. 8. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!