Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szeretnél a nyolcvanas évek...

Szeretnél a nyolcvanas évek Budapestjén élni holnaptól?

Figyelt kérdés
2011. jún. 1. 02:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Örökre nem. De egy napra kipróbálnám :)
2012. máj. 17. 00:49
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem beszélni kell a dolgokról hanem megoldani.

Például a Rudas Fürdő közismert meleg találkozó hely volt, annak is a durvább fajtája, >táblával megerősítve a bejáratnál< hogy egy (18+)-os hely. Ami ott zajlót a nyolcvanas évek elején, attól a legtöbb mai melegnek is levörösödne az arca. Nem tudták még mi az az AIDS sőt volt, hogy még a létezéséről sem tudtunk világ szinten.

2012. máj. 17. 01:24
 13/18 anonim ***** válasza:
Addigra amúgy már vagy húsz éve hatályon kívül helyezték a homoszexualitást tiltó törvényt.
2012. máj. 17. 01:25
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Én igen! Akkor voltam gyerek.
2012. máj. 17. 08:40
 15/18 anonim válasza:
Soha nem szeretnék egy Budapest méretű, -zsúfoltságú településen élni.
2012. máj. 17. 14:50
 16/18 anonim ***** válasza:
#15: Akkor neked Tokió való.
2012. máj. 17. 16:37
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom akkor mi volt, de annyi biztos sokkal jobb élet lehetett akkor mint most. Ha a jövőt nézem nem fejlődést hanem hanyatlást látok. Az egy dolog hogy új metrókocsikat, automodeleket, és ha egyszer tényleg megvalósul buszokat és vonatokat fognak üzembe helyez, viszont az emberi erkölcs mínuszba lép majd át. Ahogy fejlődik a technika, úgy hanyatlik az ember. Ez a valóság. Nincs rend, nincs igazság.
2015. szept. 22. 03:34
 18/18 anonim ***** válasza:

Szerintem akkor varázslatos volt a város: tánc, móka, kacagás - és olcsó sör!

Ma: sznob, lenyúlós, anyagias, lelketlen.

Szerintem.

2017. aug. 23. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!