Egy elméleti kérdés! (Kis álmodozás/játék. ) Melyen zsír új nyolcvanas évekbeli autót kérnél (mai) napi használatra?
Figyelt kérdés
Nem tulajdonba vagy haszonszerzésre. Csak tíz év ingyen bérletre és csakis magánhasználatra. Na mit kérnél magadnak? (A költségeket neked kellene állnod a beszerzési áron túl. )2011. aug. 13. 22:59
2/9 anonim válasza:
Ha a 308-as már "elkelt", akkor marad nekem a DeLorean DMC-12. :)
4/9 anonim válasza:
A DeLorean tényleg jó választás!!! :)
Amúgy BMW E21 vagy E30 a legújabb gyárból kihozott állapotában!
5/9 anonim válasza:
Napi használatra? Jaj, nehéz kérdés, nagyon nehéz. Három kocsi között nem tudok dönteni:
Citroën CX Pallas
Buick Electra Park Avenue (ebből a '84-ig gyártott, hátsókerekes verzió, persze V8-assal)
Mercedes-Benz 280E (W123)
6/9 A kérdező kommentje:
Csupa gyönyörűség.
Várok még választ.
2011. aug. 15. 03:09
7/9 anonim válasza:
8/9 anonim válasza:
Fujjogni? A Skoda egész szép vonalú kocsi, szimpla lámpával ráadásul kellően laposnak tűnik.
A koczka ízlés kérdése, mondjuk én a kerek lámpákat jobban szeretem. :)
9/9 anonim válasza:
Mercedes 300 SE autom. / 420 SE / 420 SEC
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!