Miért csinálja ezt a volt legjobb barátnőm? Mit csináljak hogy leállítsam?
A volt legeslegjobb barátnőmről van szó és rólam elkezdem az egészet:
Régebben valamiért megharagudott rám de máig nem tudom miért, és piszkál 2 napig, aztán az iskolába elmondtam az osztályfőnöknek és azt mondta az anyának ,hogy én őt beköptem. Az anyja a buszmegállónál megvárta míg hazaérek a busszal és megrángatott ott, senkise volt otthon... Aztán az anyukám felhívta az ő anyát és jól leordította aztán átmentünk hozzájuk és kibékültünk. Aztán most megint összevesztünk és nem áll le. Ma lehülyézett, a buszon mögém ült és húzkodta a kabátom gallérját úgyhogy majdnem megfulladtam, a buszon rugdosta a székem hátát, piszkált hogy selypítek, és hogy mért nem 1-est kaptam a János vitézből, (5-öst kaptam persze). Aki melettem ült rám nézett és megforgatta a szemét... Meg hogy minek megyek az Egyháziba angol versenyre, meg hogy nem kaptam helyezést az infó versenyen,ütögetett, meg mindenkinek hülyeséget mondott rólam. Aztán az egyik fiú hallotta hogy piszkált és oda szólt neki:- Fogd be a pofád vagy kirúglak az ablakon! Elegem van. Az osztályfőnök beakarja hívni az anyát mert a kislányra sok a panasz!
Mit tegyek elegem van, léci segítsetek!
Szia!
Először is: az ilyen nem barátnő. Ne is foglalkozz vele. Legyél határozott, ha mégegyszer ilyet csinál, szólj Anyukádnak vagy mondd meg Neki Te magad, hogy fejezze be, ez nem állapot amit csinál. Látszik rajta, hogy nagyon irígy Rád. Szólj Te is osztályfőnöknek, hogy ezt csinálja Veled.
Ha buszon vagytok próbálj ne a közelébe ülni... Ne keveredj bele ebbe a " baráti társaságba "... Ez nem barátság... :S
Remélem megoldódik és minden rendben lesz!
Nani
Szia! Ne barátkozz vele, az ilyen tényleg nem barát. Kerüld a társaságát, ne ülj hozzá közel. Próbálj meg nem is reagálni semmit sem rá. Nehéz, de ha nem mutatod ki, hogy zavar , hogy piszkál, egy idő után mást fog keresni, akit piszkálhat. Ha fizikálisan bánt vagy ő, vagy az anyukája (rángat, rugdos, megüt), mindenképpen szólj a szüleidnek otthon, ha az iskolában történik, akkor a tanárnőnek. Az nem árulkodás, bárki mondja. Ha bántanak valahogy meg kell védeni magunkat. Ha nem akarunk verekedést (ami nem célravezető), legjobb ilyenkor egy felnőtt segítsége.
Keresd olyan barátok társaságát, akik nem bántanak, nem cikiznek, akik kedvesek hozzád. Minden osztályban van legalább egy pár ilyen gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!