Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Igent mondhatok-e tanárként...

Igent mondhatok-e tanárként annak a diáknak a "felkérésére", aki szerelmes belém?

Figyelt kérdés
34 éves középiskolai tanár vagyok. Meleg vagyok, de ezt sikeresen titkolom. Nemrég érkezett az iskolánkba egy új fiú az egyik 11. osztályba, már elmúlt 18 éves, s nyíltan felvállalja, hogy meleg. Egy délután megvárt a suli előtt, s azt mondta, járhatnánk együtt, tetszem neki. Mit tegyek?
2009. márc. 15. 16:35
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
8%
Elozo:ezt mire irtad?
2009. márc. 24. 03:13
 52/53 anonim ***** válasza:
100%

Arra írta, hogy kérdeztem, hogy az általa említett jó tanárt azért rúgták-e ki, mert meleg volt, vagy mert diákkal kezdett.

Hát ez nagyon szomorú, ha csak az irányultsága miatt rúgták ki. Attól még lehetett nagyon jó tanár, nem értem, miért nem csak ez számít az iskolában.

2009. márc. 24. 15:09
 53/53 anonim ***** válasza:
Állítólag nagyon prűd igazgatónőjük volt.
2009. márc. 24. 21:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!