Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Igent mondhatok-e tanárként...

Igent mondhatok-e tanárként annak a diáknak a "felkérésére", aki szerelmes belém?

Figyelt kérdés
34 éves középiskolai tanár vagyok. Meleg vagyok, de ezt sikeresen titkolom. Nemrég érkezett az iskolánkba egy új fiú az egyik 11. osztályba, már elmúlt 18 éves, s nyíltan felvállalja, hogy meleg. Egy délután megvárt a suli előtt, s azt mondta, járhatnánk együtt, tetszem neki. Mit tegyek?
2009. márc. 15. 16:35
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
97%

Szeretnék abban hinni, hogy itt nem minden ilyen jellegű dolog kamukérdés, ezért válaszolok őszintén.

Szerintem gondold át, mi lenne ha belemennél és járnátok. Mi szól mellette, mi szól ellene.

Úgyis kiderülne, ha csak nem mindig iskolán kívül találkoznátok, teljes titokban. De akkor nem sétálhattok pl. együtt egy parkban sem, nem csókolhatod meg akkor, amikor szeretnéd, mert bárki megláthat. Még a kezét sem foghatod meg... és az iskolában nehéz lenne egy idő után titkolni.

Ha felvállalnátok abból csak te jönnél ki rosszul biztos botrány lenne, mert tudod milyenek az emberek, főleg itt, Magyarországon... egyébként lehet csak egyedül van a srác, és nem tudja kivel oszthatná ezt meg és ezért választott most téged. Mi van, ha részéről ez csak egy rajongás, fellángolás? Ezért kockáztatni rögtön mindent... hááát... szerintem gondold meg. A tanárok sem néznék jó szemmel, lehet nem taníthatnál, pedig gondolom szereted a munkád.

És biztos, hogy ő egy olyan srác, akire te vágysz? Értem ezt úgy, hogy lehetséges, hogy ő még majd bulizni meg hasonlók, te pedig csendesebb, nyugodtabb vagy. Megpróbálhatnál olyan emberekkel ismerkedni, akikkel jobban összeilletek. Te felfigyeltél már arra a diákra, vagy csak most, hogy ő odament hozzád?

Inkább várj, amíg a fiú befejezi azt a sulit és utána kezdjetek bele ilyesmibe. Akkor sem kell tudnia senkinek, és így kevesebb kritikát fogtok kapni.

Különben nem bántásból, de a legtöbb fiatal fiúkának nem lehet hinni, később megharagszik rád valamiért és kitálal mindent... elég szeszélyesek tudnak lenni. (tiszt. a kiv.nek)

Azt tanácsolom, egyelőre ne kezdje bele vele semmibe sem, próbálj meg másokkal ismerkedni. Ha azt érzed, hogy neked mégis ő kell akkor visszatérhetsz hozzá, és elgondolkozhatsz még ezen, de lehet el is felejted. És majd rájössz jól döntöttél, hogy nem dobtál oda mindent érte.

off: bár nekem is te tanítottad volna az irodalmat, nekem egy elviselhetetlen nőszemély volt az irodalomtanárom. :(

Elnézést, de nem bírom szó nélkül! Mi ez a hülyeség, hogy a kérdező inkább csajozzon?! Ennyire nem lehettek értetlenek és buták!

Ez olyan, mintha nektek azonos neművel kellene lennetek. Ti sem akartok, csak rátok erőltetné valaki és nektek sem menne.

Ő sem vonzódik a nőkhöz (vagyis gondolom nem) és ezen nem lehet változtatni, nem úgy van, hogy "na én holnaptól hetero leszek" és kész.

Most ez olyan mintha én azt mondanám valakinek: "de hát annyi szép fiú van, miért nem vagy meleg?" - micsoda hülye kérdés! Hogy lehet már ilyet valakinek feltenni, magamat járatnám le vele. Amikor egyesek azt mondják, hogy mennyi jó nő van az ugyanaz. Semmi értelme.

Na mindegy is, nem idegesítem már fel magam.

2009. márc. 15. 23:34
 32/53 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megértésedet. A srác különben nem bulizós, inkább otthonülő, sokat olvasó típus, egyetemen szeretne továbbtanulni, történésznek készül.
2009. márc. 15. 23:37
 33/53 anonim ***** válasza:
95%

Értem...

Hátha a későbbiekben még keresztezik egymást az útjaitok és akkor minden jó lesz :) Ellenben véleményem szerint most akkor se add fel a karrieredet érte, főleg, hogy lehet nem is komoly, meg kitudja...

Sajnos a szerelemből nem lehet megélni, és a mai világban nagyon rossz tud lenni, ha az embernek van pár ellensége, mert gonoszak az emberek. Nekem sem tetszik, hogy ez a helyzet, de muszáj elviselni.

Egyébként sajnálom, hogy ilyen problémába kell ütközni sokaknak, és hogy nem vállalhatják magukat nyíltan az emberek, nem kellene, hogy ez probléma legyen.

2009. márc. 16. 00:01
 34/53 anonim ***** válasza:
97%
22:22 Figyelj te ostoba majom. Ilyen nincs, hogy nem jó homárnak lenni és ezt elmagyarázod valakinek, az illető megérti és átalakul az érzelmi és ösztönvilága. Tudod ez olyan, hogy pl. neked is hiába mondanám, hogy nem jó ostoba, korlátolt paréjnak lenni, mert egyrészt nem értenéd, másrészt ha netán meg is értenéd, akkor sem tudnál ezen változtatni. A harmadik dolog is egyszerű. A nők kb. 18-30 éves koruk között néznek ki a legjobban, te azt gondolod, hogy aki 50 éves férfi, az az ötven éves nőket kívánja? Fordítva is igaz ez, miért kívánna egy idős nő szexuálisan egy vala egykorú petyhüdt pasit? Ez nem pedofília, hanem jóízlés kérdése te gyöktörzs. Te biztosan a 60 éves nőkért fogsz zsongani 60 évesen:) Haljál meg.
2009. márc. 16. 02:56
 35/53 anonim ***** válasza:
38%
21:08-as! Hogy mersz így írni a papokról, az egyházról? Tudtommal a sértegetésért kitiltás jár!!! Kikérem magamnak, hogy becsméreld azt az egyházat, ami nekem az életem középpontja! És mit oldasz meg azzal, hogy másokat pocskondiázol? Milyen ember vagy te?!!
2009. márc. 16. 09:41
 36/53 anonim ***** válasza:
35%
09:41 Megkérdezem, hogy hallottál e már ilyen jellegű botrányról a katolikus egyházon belül? Mármint hogy gyererkeket molesztáltak a papok. Ezek tények, és hiába is lázadozol, akkor is azok maradnak. Rengeteg gyerek életét tették tönkre ezek a beteges állatok. Ha szerinted ez tabu téma, akkor jó helyen vagy az egyházadban:) Pont olyanok, mint te. Biztosan Isten kérte tőlük, hogy erőszakoskodjanak kisgyerekekkel, ugye? Hallgass inkább, minthogy hülyeséget beszélsz és egy romlott és ostoba emberekből álló omladozó rendszert támogaszt, csak mert önállótlan és szintén ostoba vagy.
2009. márc. 16. 11:46
 37/53 anonim ***** válasza:
0%

02:56 te ostoba majom, 34 évesen elég lenne egy 25 -30 éves nő, nem 18..

Ha teis pedofil vagy inkább kussoljál.

2009. márc. 16. 17:37
 38/53 anonim ***** válasza:
92%
Ejnye, de eldurvult a topik. Szerintem is jobb lenne várni vagy iskolát váltani.
2009. márc. 16. 20:11
 39/53 anonim ***** válasza:
43%

11.46-os nak:

Nem tudom miért általánosítasz egy közösséget. Mint ahogy minden esetben itt is az egyes emberek tették amit tettek. Nem ismerek statisztikákat, de biztos vagyok benne, hogy nem nagy az arány. Én nem vagyok gyakorló katolikus, de az általánosítás sértő még nekem is. Ha egy terhes nő szülés előtt gyilkol cigiért, akkor minden terhes nő gyilkos szerinted? (Tudom nagyon erős a példa, de a hirt most olvastam az indexen.)

2009. márc. 17. 06:35
 40/53 anonim ***** válasza:
37%
Köszi, 6:35! Te pedig, 11:46-os, magadat járattad le. Krisztus él, és majd Te is meglátod. Szegény fogoly vagy, imádkozom érted, akkor is, ha fröcsögsz és habzik a szád a gyűlölettől.
2009. márc. 17. 08:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!