Igent mondhatok-e tanárként annak a diáknak a "felkérésére", aki szerelmes belém?
A vitázóknak:
A szexuális irányultság illetve az, hogy valakinek van-e társa vagy éppen magányos, semmilyen összefüggésben nem áll azzal, hogy egy tanár mennyire jól végzi a munkáját, a tanítást. A diákoknak amúgy egyáltalán semmi közük egy tanár magánéletéhez, - nem is tartom azt sem helyesnek, ha 1-1 tanár bizalmasan beszámol ilyesmiről a diákjainak- és nincs joguk ez alapján megítélni egy tanárt! Ugyanúgy persze a tanárnak sincs joga turkálni a gyerekek magánéletében, pl. beleszólni, hogy a diákja kivel jár, stb.
Az iskolában egyedül a tanítás és a tanulás számít!
A Kérdezőnek:
Az iskolaváltás valamelyikőtöknek tényleg nem rossz ötlet, ha mindenáron ragaszkodtok ehhez a kapcsolathoz. Bár mondom, még így is adódhatnak kellemeten helyzetek. Lehet jobb lenne megvárni, míg a gyerek már egyáltalán nem középiskolás, vagy addig nagyon-nagyon diszkrétnek lenni, utcán egyáltalán nem mutatkozni.
Szia!
En tudom h milyen ez a helyzet,azzal a kulonbseggel h en hetero vagyok.
En is beleszerettem az egyik tanaromba diaklany letemre.Az erzes kolcsonos volt...viszont meg sem lett semmi a dologbol.
Nagyon jokepu volt,sok lanynak tetszett a suliba,ferfias,kedves,nagyon okos es udvarias ami sztem az egyik legnagyobb ereny.
Telefonon tartottuk a "kapcsolatot" ami nem is az volt,de meg beszeltuk h a suliban meg csak egymasra se nezunk.En vegzos voltam es nem akartam h kirugjanak, O nagyon szerette az iskolat es a munkajat.
Egyetlen csok csattant el koztunk...semmi tobb,annyira feltunk.
Sokszor megbeszeltuk h talalkozunk,ezt vagy o vagy en mondtuk le mert tudtuk h meg iskolan kivul is helytelen amit teszunk.
Az az 1 ev az kinszenvedes volt mindkettonknek.
Mire eljott a nyar es leeretsegiztem mar annyira elegem lett h mindent akartam csak ot nem pedig szerettem.Szerencsem volt,mert hamarosan jott a nagy O aki azota a ferjem.
Nem tudom mi van vele,ugy tudom azon a nyaron o is talalt maganak vkit.
Regen volt de nem jo visszagondolni ra.
Hidd el jobb ha bele sem kezdtek amig oda jar.En tudom ez mennyire nehez mert az ember nem valogathatja meg h kibe lesz szerelmes.
Sok sikert kivanok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!