Hijab? szerintetek hordhatom?
én katolikus vagyok,a párom muszlim.
a vallásomat nem szeretném megváltoztatni,nem is kérne erre az előző házasságából született két lánya,imádja őket,de tőlük sem kéri,hogy hordják a hijabot.
nekem viszont nagyon tetszik és néha szívesen hordanám.
szerintetek katolikusként nem baj ha felvenném?annyira szép és nőies.
Te nem vagy normális. Ha magyar lány vagy akkor viselkedj is úgy. Szerintem gusztustalan ha egy lány bekendőzi magát.
De szerintem ezt ő követeli, mert el akarja a szépséged rejteni a világ elől.
Szerintem ne tedd.
egy szóval nem mondta soha hogy hordjak hijabot,mondom van két lánya is nekik sem paracsol semmi ilyesmit.a vallásunk a magán ügyünk.nekem csak egyszerűen tetszik.
Első: süt rólad a sötétség.
Kérdező: hordj nyugodtan szerintem, ahogy jól esik!
Kedves kérdező!
Szerintem hordhatod nyugodtan. Ha én nem indiaiként szárit hordok, és senkit nem zavar, akkor te miért ne hordhatnál hijabot.
A szárit is kipróbálhatnád sztem, azt is lehet hordani úgy, mintha hijab lenne, mondjuk én nem úgy hordom.
A keresztény nők Indiában ráterítik a fejükre a szári pallum részét, és úgy mennek templomba, és ez olyan, mintha kendő lenne rajtuk. Sztem ezzel semmi baj nincs, sőt nagyon erkölcsös viselkedésnek tartom.
Üdv: Anna
köszönöm a válaszokat:)
egy próbát megér kíváncsi vagyok hogy áll nekem:)
> A kérdező kommentje: még nem a férjem amúgy
El vagy maradva sok-sok brosúrával - már rég megnyíltak a határok. Te még mindig arabozol ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!