Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hijab? szerintetek hordhatom?

Hijab? szerintetek hordhatom?

Figyelt kérdés

én katolikus vagyok,a párom muszlim.

a vallásomat nem szeretném megváltoztatni,nem is kérne erre az előző házasságából született két lánya,imádja őket,de tőlük sem kéri,hogy hordják a hijabot.

nekem viszont nagyon tetszik és néha szívesen hordanám.

szerintetek katolikusként nem baj ha felvenném?annyira szép és nőies.

2011. máj. 23. 14:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
3%

Te nem vagy normális. Ha magyar lány vagy akkor viselkedj is úgy. Szerintem gusztustalan ha egy lány bekendőzi magát.

De szerintem ezt ő követeli, mert el akarja a szépséged rejteni a világ elől.

Szerintem ne tedd.

2011. máj. 23. 14:28
 2/13 A kérdező kommentje:

egy szóval nem mondta soha hogy hordjak hijabot,mondom van két lánya is nekik sem paracsol semmi ilyesmit.a vallásunk a magán ügyünk.nekem csak egyszerűen tetszik.

http://www.youtube.com/watch?v=3xxAhtkcoEQ

2011. máj. 23. 14:34
 3/13 anonim ***** válasza:
Szerintem hordd, ha szeretnéd, de a férjeddel mindenképp beszéld meg, hogy csak néha veszed majd fel, ne lepődjön meg/ne akadjon ki, ha néha hordod, néha meg nem. És az is legyen letisztázva, hogy katolikus maradsz. Értem, hogy tudja, de véletlen se higgye azt, hogy nem. :)
2011. máj. 23. 14:50
 4/13 A kérdező kommentje:
:)
2011. máj. 23. 15:08
 5/13 A kérdező kommentje:
még nem a férjem amúgy.
2011. máj. 23. 15:13
 6/13 anonim ***** válasza:
ohh, bocsi, bocsi ^^
2011. máj. 23. 15:18
 7/13 anonim ***** válasza:

Első: süt rólad a sötétség.

Kérdező: hordj nyugodtan szerintem, ahogy jól esik!

2011. máj. 23. 15:45
 8/13 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Szerintem hordhatod nyugodtan. Ha én nem indiaiként szárit hordok, és senkit nem zavar, akkor te miért ne hordhatnál hijabot.

A szárit is kipróbálhatnád sztem, azt is lehet hordani úgy, mintha hijab lenne, mondjuk én nem úgy hordom.

A keresztény nők Indiában ráterítik a fejükre a szári pallum részét, és úgy mennek templomba, és ez olyan, mintha kendő lenne rajtuk. Sztem ezzel semmi baj nincs, sőt nagyon erkölcsös viselkedésnek tartom.

Üdv: Anna

2011. máj. 23. 15:57
 9/13 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat:)

egy próbát megér kíváncsi vagyok hogy áll nekem:)

2011. máj. 23. 16:02
 10/13 anonim ***** válasza:

> A kérdező kommentje: még nem a férjem amúgy

El vagy maradva sok-sok brosúrával - már rég megnyíltak a határok. Te még mindig arabozol ?

2011. máj. 23. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!