Miért van az, hogy az emberek ahelyett, hogy gondolkoznának, rögtön egymás torkának ugranak?
Egyetértek veled, nekem is egyre inkább elmegy a kedvem a válaszadástól. vannak rovatok, ahol már nem is szoktam válaszolni, ilyen pl a szex rovat. ott különösen az a zavaró, hogy ezerszer felteszik ugyanazt a kérdést, és ha ezt szóvá teszem, máris jön pár erénycsősz, és engem oszt le, mekkora szociális barom vagyok, hogy nem értem meg szegény tiniket...
a másik érszrevételedre reagálva: valóban sokan itt élik ki magukat. irritálja őket, hogy nem ők voltak az elsők, akik hasznos választ adtak, ezért, ha kell, ha nem leírják még egyszer a választ a kérdésre, vagy bedobnak egy nagy OFF-ot.
egyébként én még azt bírom, amikor fetesznek egy olyan kérdést, amire tul.képp nincs rossz vagy jó válasz, és írok én is vmit, és erre jól lehúzzák. hihetetlen. nem a pontokra hajtok, de ez elképeszt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!