Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy az emberek...

Miért van az, hogy az emberek ahelyett, hogy gondolkoznának, rögtön egymás torkának ugranak?

Figyelt kérdés
Lassan már leszokom róla, hogy ezen az oldalon válaszoljak bárkinek is. Akármilyen egyszerű, hétköznapi kérdésről van szó, akármilyen normális, használható választ ír is ki az ember, tuti jön egy fő okos, aki habzó szájjal nekimegy mindenkinek. Én elhiszem, hogy a leírt szöveget van, aki félreértelmezi, mást gondol bele, de esküszöm olyan érzésem van, hogy sokan itt élik ki magukat. Ez egy jó oldal, hasznos dolgokat tudhat meg az ember, de ez a sok rosszindulatú, agresszív válaszadó tönkreteszi!
2009. márc. 15. 07:28
 1/5 anonim ***** válasza:
96%

Egyetértek veled, nekem is egyre inkább elmegy a kedvem a válaszadástól. vannak rovatok, ahol már nem is szoktam válaszolni, ilyen pl a szex rovat. ott különösen az a zavaró, hogy ezerszer felteszik ugyanazt a kérdést, és ha ezt szóvá teszem, máris jön pár erénycsősz, és engem oszt le, mekkora szociális barom vagyok, hogy nem értem meg szegény tiniket...

a másik érszrevételedre reagálva: valóban sokan itt élik ki magukat. irritálja őket, hogy nem ők voltak az elsők, akik hasznos választ adtak, ezért, ha kell, ha nem leírják még egyszer a választ a kérdésre, vagy bedobnak egy nagy OFF-ot.

egyébként én még azt bírom, amikor fetesznek egy olyan kérdést, amire tul.képp nincs rossz vagy jó válasz, és írok én is vmit, és erre jól lehúzzák. hihetetlen. nem a pontokra hajtok, de ez elképeszt...

2009. márc. 15. 09:47
 2/5 anonim ***** válasza:
93%
Nem értem, hogy miért kell lepontozni válaszokat (amik nem bunkó válaszok) egy olyan kérdésben, ahol NINCS JÓ VAGY ROSSZ válasz. Ha nincs más dolguk az embereknek, csak a gép előtt ülni és ezzel szórakozni, akkor elég szegényes életük lehet. Én a gépen emellett dolgozom is. De azért az ilyenek bosszantanak, nem érdekel amúgy a pontozás, de ha a kérdésre válaszol valaki... na mindegy, sose fogom megérteni az ilyeneket, nem vagyok hozzá elég primitív.
2009. márc. 15. 12:33
 3/5 A kérdező kommentje:
Erről van szó! Miért is lett lepontozva a válasz? Szerintem az sem tudja, aki lepontozta! Fáj, hogy valakinek véleménye van? (ráadásul értelmes, intelligens vélemény)
2009. márc. 15. 14:47
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Az is fáj egyeseknek, ha valakinek tapasztalata van, és le meri írni, hogy a bőrén tapasztalta a rosszat. Pl. van egy kérdés, hogy ki az, aki örülne neki, leírtam, azt is, hogy miért igen, erre lepontoztak, tudod, ilyenkor azt kívánom a lepontozónak, hogy CSERÉLJÜNK HELYET, és próbálja ki ő, hogy milyen!
2009. márc. 15. 14:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek a kérdezővel, már én is fel akartam tenni a kérdést! Meggondolom, hogy válaszoljak-e, sok esetben,mert nekem is elveszik a kedvemet néha.Pedig különösebben nem érdekel a lepontozás, mert semmi jelentősége, de azért mégis... Sokáig azt hittem csak a kérdező tudja értékelni a válaszokat!Ha mindenki, annak mi értelme,hiszen a kérdezőnek válaszolunk,nem, az a lényeg, hogy neki hasznos-e. Ha meg én teszek fel kérdést, mindig van aki beszól, vagy nem a megfelelő hangnem ben válaszol. Sokszor már csak nézegetem az oldalt, és nem válaszolok,minek?
2009. márc. 16. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!