Túl sokat akar a szarka?
Mert magyarországon a szülök mindennel támogatják a gyerekeiket, így a fiatalok körében elterjedt hogy jómodunka kell lenni. Ezért a fiatalok hirtelen mindent akarnak. amit leírtál jobbik eset de ezért él a fiatal bünözés annyir magyarországon. ezért egyszerü drogterjesztöket találni.
Más országokban (éltem USA, Anglia, 2 évet majd most már évek óta Németorság) a fiatalok nem rögtön akarnak gazdagok lenni. nekik elég ha egy közös lakást bérelnek a csoporttársakkal, ha dolgoznak egy cégnél éveket. vagy is itt fiatalon szegénynek lenni nem szégyen söt, itt a szülök sokkal kevesebb esetben költenek a fiatalokra minden fillérüket. itt a szülök élvezik az anyagi helyzetüket és utaznak belöle, jól élnek. szép kocsikat vesznek. persze támogatják a gyerekeket, de nem olyan örült módon mint otthon.
Nagyban kell gondolkodni, de ÉSSZEL!! Amúgy nem csak 20 éveseket ismerek akik belebuktak, most meg fizetik a hitelt, hanem 40-50 éves komoly embereket. Úgy vágnak bele dolgokba, hogy "ennek mennie kell". 0 piackutatással, van-e egyáltalán igény rá. Minden lebeszélés ellenére belevágnak, majdcsak lesz valami alapon..
Természetesen van olyan is aki egy jó döntéssel megalapozta az életét.
Én azon a véleményen vagyok, ha a saját pár millióját be is bukja az ember az még "belefér", kölcsönnel már szopóka..
igen ismerek és valszeg sokan még,a másországos példa is jó.
Egyetemi halgató társaim (majdnem)mind eltartja magát,a szülők csak a lakást,meg a számlákat fizetik :)ez a hazánk.A szocializmus rontotta el a dolgokat csak még nem jöttünk rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!