Némelyik ember miért olyan mozdulatlan (merev)? (Többi lent! )
Vannak ilyen emberek, és valahogy nem tudok velük mit kezdeni. Nem tudom, tudjátok-e, miről beszélek. Általában az ilyen emberek teljesen zárkózottak, komolyak, meg ha valamit kérdezel tőlük, ilyen totál tárgyilagosan és szűkszavúan válaszolnak. És sose lehet tudni, mit gondolnak, mit éreznek. Meg folyamatosan ilyen merev testtartásban vannak, és az egész testük meg arcuk teljesen mozdulatlan, ez nagyon furcsa nekem. Én egy másodpercig nem bírok teljesen mozdulatlan lenni, mindig mozgatom valamimet, nézelődök jobbra-balra... Vagy inkább én lennék a furcsa?! Ismertek ilyen embereket? Esetleg van köztetek, aki ilyen? Bármi infó jöhet róluk! :D
Ez a dolog így onnan jött fel, hogy többször is összehozott a sors ilyen emberekkel, mert ha van valami csoport, akkor én nem tudok közéjük tartozni valamiért sose, meg az ilyen "mozdulatlan" emberek se (:D) Na értitek... És én odamegyek hozzájuk, meg kedves vagyok velük, de egyszerűen nem tudom, hogy ez jó-e nekik, vagy érdekli-e őket, amit mondok, vagy zavarom őket, vagy őszinték-e, vagy ők miért nem mennek oda a többiekhez... Na szóval nem ragozom tovább, remélem, érthető!
Félreértettél. Lesz*rom, hogy mi a menő, de:
Komment IRC-ről: "Az én szeretetem univerzális. Minden élőlényre kiárad!"
ÉN: "Vagyis: Nem utállak, csak túl sokakkal kell osztoznod! ;P"
Tehát, akik (állítólag) mindenkit szeretnek azok tapasztalataim szerint senkit se szeretnek igazán. :/
Nem hiszem, hogy mindenkit szeretni kellene vagy akár mindenkivel együtt kellene érezni*. Épp elég azokat/azokkal, aki "különlegesek". (Az élet arra van, hogy megtaláljuk ezeket.)
* Őszintén, amennyire látom a legtöbb ember keményen megdolgozik a "nyomoráért", és imád visszaélni mások empátiájával, hogy aztán dagonyázhasson az (ön)sajnálatban.
"Mindenik embernek a lelkében dal van,
és a saját lelkét hallja minden dalban.
És akinek szép a lelkében az ének,
az hallja a mások énekét is szépnek."
;-)
Tudod a(z egyik*) legnagyobb városblamázzsal a városom történetében nem szerzel jó pontokat. :/
* A nagybetűs még mindig a Győzike :P A vicc: még csak nem is salgótarjáni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!