Nem baj, ha minden héten heti 2-3 alkalommal kínai étterembe járok?
Nekem tetszik, és olcsó is. Sokféle egzotikus ételt árulnak, és én nem érzem úgy, hogy rossz minőséget árulnának.
Szerintem egészségesebb, mint egy gyorsétteremi haburger sültkrumplival.
Akik az étterembe voltak nem tűntek piszkosnak. Az étterem is higénikus és tiszta. A kajáktól sem lett semmi bajom.
Köszi a válaszokat, ezentúl is járni fogok!
Sajnos sok esetben együtt jár a szalmonnella a kínai konyhával (itt Magyarországon, gyorséttermi szinten mindenképp)mégpedig a higiénés alapszabályok be nem tartása miatt. Tapasztalataimat nem osztanám meg itt, de annyit mondhatok, még a wc-csésze mellett tárolt műanyag ételhordók jelenségével is találkozhatna egy-egy kíváncsi népegészségügyi biztos, ha teszem azt kíváncsi lenne... amugy elég bepillantani az étkezőhelységből a konyhába, sok esetben ez is elegendő tud lenni, ha nehezen megy a döntés, mit is válasszak: semmit!
Zsírosság kérdése: próbáltátok már az "illatos omlóst" vagy a tavaszi tekercset? Sok helyen valamilyen műveleti hiba következtében az összes bőzsírban sült "készítmény" tocsog a zsíban.
Tisztelet a kivételeknek, ettem már jó helyen kínai kaját, de nagyon nem ez a jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!