Nem baj, ha minden héten heti 2-3 alkalommal kínai étterembe járok?
Nekem tetszik, és olcsó is. Sokféle egzotikus ételt árulnak, és én nem érzem úgy, hogy rossz minőséget árulnának.
Szerintem egészségesebb, mint egy gyorsétteremi haburger sültkrumplival.
Hat ha neked nem baj, nekunk miert lenne az?
De miert lenne baj, hogy kinai etterembe jarsz? A kajajukat ne hasonlitsd a kinai cipok minosegehez:)
Akar mindennap menjel en is szoktam.
Hát nem mondom, hogy egészségtelen, de meglep, hogy ennyien mondják egyöntetűen, hogy menj nyugodtan.
Értsd: én sem, hiszem, hogy kifejezetten nagy bajod lenne tőle, de kétlem, hogy pl. egy zöldséggel teli gyrosnál, vagy akár egy normálisabb hamburgernél annyival egészségesebb lenne...
Vagy pl. elég megnézni egy "másnapos" kínait.. én is gyakran eszem és volt már, hogy hűtőben hagytam másnapra is... hát határozottan gyorsan romlik a minősége, ami igencsak gyanússá teszi.
Egyébként persze nem mindegy milyen kínai étteremre gondolsz, az olcsók, amit említettél, azért nemvéletlenül olcsóak... de vannak tényleg nagyon-nagyon jók, igazi kínai kajával... nna azok biztos, hogy nem egészségtelenek...
Nem akarlak ijesztgetni, de leírom, hogy 2002 és 2004 között rendszeresen jártam Pesten kínai és török étkezdékbe, és 2004-ben - nem tudni pontosan, mitől - azóta csak súlyosbodó emésztési panaszok kezdődtek, melyek azóta teljesen tönkretették az életemet. Szalmonellát diagnosztizáltak (több éve), ami elmúlt ugyan, de nyoma maradt, úgy látszik, egy életre tönkretette a szervezetem működését.
Szerintem próbálj meg kevesebb zsíros, fűszeres ételt enni, és én önmagában veszélyesnek tartom az olcsó étkezdéket.
Elhiszem, hogy az otthon készített natúr hús zöldségkörettel nem olyan "karakteres", "pikáns", "egzotikus", de szerintem hosszútávon jobban jársz. Ha megbetegszel, már késő - nagyon nehéz az ilyeneket gyógyítani.
Az egészséges ételekben is lehet változatosságpt találni, és olcsóbb is, ha otthon készíted az ételt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!