Mennyire osztod azt a véleményt, miszerint egy igazi férfi ült már börtönben?
Figyelt kérdés
2011. máj. 17. 13:03
31/42 anonim válasza:
A fenti állítás természetesen oltári hülyeség és már korábban leírtam, hogy megint egy szempont ami alapján nem igazi férfi a párom, csak elgondolkodtam rajta, hogy a sok felháborodás valójában az "igazi férfi" vagy a börtönviselt kifejezésnek szól?
32/42 anonim válasza:
Tudod mit? Igen, igaz. Sot tetkoja is van, es egy fel kilos aranylanca, meg egy leharcolt BMW-je, amin lejaret a muszaki, es heti ketszer jol szajbavag ha nem azt csinalod amit mond.
Remelem jo pontot kapok. :)
33/42 anonim válasza:
OFF "Remelem jo pontot kapok." Tőlem már meg is kaptad. (Szeretem az iróniát.) Igaz, én a többieket is felpontoztam, mert szerintem minden válasz hasznos, ha engem érdekel mások véleménye. :D ON
34/42 anonim válasza:
14:48
Koszi, most happy vagyok. :)
Amugy en is mindenkit felpontoztam, bar nem szoktam pontozgatni, de itt eleg egyontetu es normalis valaszok voltak.
35/42 anonim válasza:
Marhaság!
Nem férfinek hanem féregnek hívják azt aki börtönben ül(kivéve persze a politikai okokból ülőket:pl Budaházy).
36/42 A kérdező kommentje:
14:14 tévedésben vagy, én nem pontoztam egyik választ se. Se le se fel.
2011. máj. 17. 15:42
37/42 anonim válasza:
Én csak azért válaszolok, hogy adjatok jó pontokat...
38/42 anonim válasza:
"Én csak azért válaszolok, hogy adjatok jó pontokat..."
Rajtam ne muljon.
Vilag eletemben jo szandeku gyerek voltam... :)
39/42 anonim válasza:
hülyeségnek tartom. őszintén. az meg mellékes, hogy nekem állatira bejön a whiskys rabló. szerintem nagy arc. :D
21L
40/42 anonim válasza:
17:37
Volt, mig meg nem holt. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!