Mennyire osztod azt a véleményt, miszerint egy igazi férfi ült már börtönben?
Figyelt kérdés
2011. máj. 17. 13:03
11/42 anonim válasza:
30-as IQ-val és az alatt teljesen magától értetődő! :))
12/42 anonim válasza:
Véleményem szerint ez badarság. Jártam olyan pasival, aki volt börtönben és mikor szakítottunk, akkor került vissza ismét. (Egyetemet végzett emberről van szó, aki politikai dolgok miatt került be.) A börönben eltöltött idő rányomta az életére a bélyegét. Merevedési gondok, mindenkiben csak az ellenséget látta, éjszaka nyugtalanul aludt és még hosszan sorolhatnám. A kérdésedre a válasz egyértelműen NEM.
13/42 A kérdező kommentje:
Asszem a Tasnádi vagy a Stadler mondta..
2011. máj. 17. 13:13
14/42 anonim válasza:
Még soha életemben nem hallottam ezt a mondást.
El sem tudom képzelni, hogy ezt valaki igaznak tartja!
(Egyébként szerintem az IGAZI férfi talpig tisztességes, becsületes, született családfő-típus. Mint a férjem. Az IGAZI nők erre buknak! :P :))
15/42 anonim válasza:
Hát én biztosan nem osztom.....Ez jó nagy hülyeség.honnan szedted???
16/42 anonim válasza:
Egy igazi férfi úriember, nem börtöntöltelék...
17/42 anonim válasza:
Ezt sz*r dumát! :D
Bár nem is vicces, ez szomorú meglátás.
18/42 Minii Vikii válasza:
Ez egy nagy hülyeség, már ne is haragudj!
Egy igazi férfi ne attól legyen menő, hogy ült már börtönbe :S
19/42 anonim válasza:
teny, hogy sok no vonzodik a szemet pasikhoz. Es nem feltetlenul az iskolazatlanok. Ez egy megfejthetetlen rejtely szamomra. Valahogy bejon nekik az aldozat-szerep.
Ettol fuggetlenul ez a mondas egy igazi hulyeseg es en is csak a primitiv embereknel gondolom, hogy lehet mervado.
20/42 anonim válasza:
Akinek ez a véleménye, igen értelmes, és intelligens ember lehet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!