Bocs, de Tasnádi, Stadler, de még Stohl Buci is fényévekre van attól a fogalomtól, hogy "igazi férfi". A "férfitől" is.
Annyiban kiegyezhetünk, hogy állva tudnak pisilni.
2011. máj. 17. 13:25
22/42 anonim válasza:
Akkor a Tasnádi vagy a Stadler így próbálja fényezni magát mások szemében. Az igazi férfi nem sikkaszt. Ez a véleményem. Azt még esetleg aláírnám, hogy az igazi férfi volt már katona, de az se biztos.
2011. máj. 17. 13:26
23/42 anonim válasza:
Azért valaki egyetért ezzel, ugyanis mindenkit lepontozott, aki pár perce még 100%-on állt a válaszával. De vállalni nem tudja a saját véleményét.
2011. máj. 17. 13:31
24/42 anonim válasza:
HÜLYESÉG!!!
2011. máj. 17. 13:33
25/42 Vérszomjas pandamaci válasza:
Baromság. Nem kicsi, hanem nagy.
Persze Lákátoséknál lehet hogy így van.
2011. máj. 17. 13:38
26/42 anonim válasza:
Húbasszus, nővel élek.. nem baj, akkor leszbikus vagyok.
2011. máj. 17. 13:41
27/42 anonim válasza:
hülyeség. nem ettől lesz valaki férfi.
ez inkább szerintem szégyen ha valaki ült már börtönben.
2011. máj. 17. 13:44
28/42 anonim válasza:
Ez esetben nekem megfelel egy lúzer is. :)
2011. máj. 17. 13:48
29/42 anonim válasza:
Nézzük csak. Nem. :D
Mert nem tér ki arra, hogy miért ült, hány éves korában kell ezt letöltenie stb? Mintha ezek mindegy lennének. El tudom képzelni, hogy valaki igazi férfi, és volt börtönben. Akár mert kiállt a hite mellett és ezért a hatalom megbüntette, akár mert valami ifjúkori butaságot csinált, vagy hagyta magát sodortatni az árral élete egy szakaszában. Tehát LEHET valaki igazi férfi attól, hogy börtönben volt. Viszont ez nem kötelező, NEM FELTÉTEL. Lehet a nélkül is igazi férfi valaki.
Tehát jó sok ellenpélda van rá, ha más nem, ez elég bizonyíték arra, hogy ez a vélemény légből kapott. :P
2011. máj. 17. 14:05
30/42 anonim válasza:
A kérdező mindenkit lepontozott, tehát nem Stadler és/vagy Tasnádi mondta a fenti baromságot, hanem ő maga van ebben a helyzetben (vagy a pasija, apja, stb). Mivel nem jött egyetlen helyeslő válasz sem, hát mindenkit lepontozott végig. :) Szegénykém. Ettől az emberek véleménye még nem fog megváltozni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!