Milyen hétvégi programot találjak ki magamnak? Hogy ne érezze azt hogy nélküle nem megy? Szóval értitek, hogy kicsit teperjen.
a barátom pénteken akart találkozni mert szombaton rokonokkal lesz , vasárnap sportol...
lemondtam a pénteket, nehogy már mindig ő mondja meg milegyen.
nagyon szeretem, de meg akarom mutatni neki hogy nem vagyok a "csicskája", és hogy igenis eltudok tölteni nélküle egy jó kis 7végét...
Esetleg mit mondhatnék neki a 7végémről?
Holnap akarja átbeszélni hogy akkor hogy legyen a péntek meg a szombat, találkozunk-e vagy kinek mi a jó.
De már nem akarok, be akarom bizonyítani hogy igenis megy nélküle, had teperjen kicsit, és gondoljon rám sokat...:)
mit mondjak neki? mit csinálok 7végén, ami miatt nem érek rá?
Légyszives, ne nevessetek ki. Sajna elég rosszul áll a szénám, hogy mindig ugrok neki és odáig vagyok érte:S nem akarom hogy nagyon látszódjon
első ,gonosz vagy:D de nemrossz 5let:P
és honnan vehetem észre ha már hiányzom neki? Mer tnem tervezem keresni:) hagyom hogy ő keressen majd, de miből tudhatom hogy féltékeny vagy hiányzom neki?
Figyelj én értelek:)) Én is csináltam ilyeneket, ma már férjén vagyok de még most is bevetek egy-két praktikát ha azt akarom, hogy kicsit jobban megbolonduljon és ezek a kis nőcis trükkök be is szoktak ám válni:))
Szóval: szerintem mond azt, hogy péntek este moziba mész (felhívni nem tud,mert moziba vagy és ott ugye nem lehet telefonálni), nézd meg konkrétan, hogy milyen filmek mennek milyen mozikban és olvasd is el miről szól a film, ha esetleg rákérdez. De amúgy meg igaziból is elmehetnél moziba barátnővel, tesóval...
- szombaton bulizol a csajokkal vagy csavarogtok, beültök valahová stb.
- vasárnap meg otthon van valami családi program mondjuk
+ tanulnod is kell
Ha meg hív ne vedd fel mindig neki a telefont, néhány órával később hívd vissza és mond azt, hogy bocs nem hallottam vagy most értem haza stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!