Te biztosan félig lehetsz magyar, vagy csak tudsz magyarul. Trianont soha nem fogjuk elfelejteni, mig világ a világ!Ez Magyarország egy begyógyíthatatlan vérző sebe marad!Nem gondolom, hogy ezt nem lehet megérteni, ha valaki ezt így gondolja!Persze bizonyos határokon belül!Abban igazad van, hogy ne azt hibáztassuk, aki nem tehet róla!
2011. máj. 19. 18:01
32/35 anonim válasza:
Kulfoldon elo magyar vagyok. Tehat te kit hibaztatsz? Es mesz vele valamire vagy csak arra, hogy szivrohamot fogsz kapni? Nem azt mondom, hogy Trianont el kell felejteni, mert egy tortenelmi esemenyt nem szabad elfelejteni, csak nem erdemes emiatt felhuzni magadat, mert 1. ugysem tudsz rajta valtoztatni, 2. mindig meglepodom, hogy azok advokaljak a leginkabb, hogy milyen rossz a hataron tuli magyaroknak, akik nem is hataron tuliak. Te honnan tudod, hogy nekik milyen? Van Magyarorszagon is eleg problema, az ottani magyarok sorsat nem viseled a sziveden? Hitelesebb lenne, ha a hataron tuli magyarok mondanak, amit mondasz, de nem teszik. Ok is elegge megosztottak, tobbseguk csak szeretne elni az eletet, akik meg Magyarorszagra akartak koltozni, mar nagyreszt megtettek. Az EU-ban ennek mar nincs nagy akadalya.
2011. máj. 19. 18:08
33/35 anonim válasza:
Értem akkor neked jó érzés ha szolgának tekintenek és betolokadonak saját földeden?
2011. máj. 19. 18:48
34/35 anonim válasza:
Igen, Trianon fájó pont lesz mindig... De nem lehet ellene semmit tenni, maguktól nem fogják visszaadni. Nem igaz, hogy ti nem tudtok gondolkodni! Meg mi az hogy irigyek ránk a külföldiek? Aki azt mondja, az egy mesevilágban él :)) édesek. De én nem vitatkozom veletek többet, aki nem fogja fel, hogy a gyűlölet nem megoldás, az nyugodtan éljen benne. puszi :)
2011. máj. 19. 19:27
35/35 anonim válasza:
"Értem akkor neked jó érzés ha szolgának tekintenek és betolokadonak saját földeden?"
Nem tudom, hogy ez nekem szolt-e, de nem ertem, hogy mibol szurted le ezt, hogy sikerult ezt igy osszeraknod. Soha nem mondtam, hogy nekem jo, de ezt a szulofoldre betolakodast sem ertem meg. Haboru volt, amit Magyarorszag hivatalosan elvesztett. Ezt a foldet nemcsak ugy elvettek, direkt elejet akartak venni egy eros hatalom letrejottenek/fennmaradasanak. Szerinted ha a nemetek nyertek volna a haborut, Europa hogy nezne ki? Szerinted ok nem hajtottak volna sajat malmukra ezt, mikor ok voltak a hoditok? Erdekes a hoditas az egyik orszagnal buntett szamodra, a masiknal meg ereny, mert ha a magyarok nyertek volna es ok hoditottak volna teruleteket, az oke lenne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!