Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért gyűlölik a magyarokat...

Miért gyűlölik a magyarokat külföldön?

Figyelt kérdés
2011. máj. 16. 20:55
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
86%
Szlovákiában, meg Romániában sem mindenki utálja a magyarokat. Csak nyilván ezeknek a magyarveréseknek van hírértéke. Plusz... vannak 'magyar' emberek, akik aláássák Magyarország jó hírét külföldön. És akkor általánosítanak minket.Soktényezős ez a dolog szerintem. Amúgy én nem utálom a szlovákokat meg románokat kollektíven, az nem lenne igazságos.
2011. máj. 16. 22:49
 12/35 anonim ***** válasza:
68%
Te mindent elhiszel ami a médiában terjeng? Ez ugyanolyan hazugság mint hogy a válság miatt képtelenség munkát találni.
2011. máj. 16. 23:31
 13/35 A kérdező kommentje:
Eddig nem foglalkoztam vele, de most nemrég voltak a szomszédaim Erdélyb kirándulni, és ők mesélték, h nem mertek magyarul beszélni. Amikor olaszul beszéltek, akkor sokkal kedvesebbek voltak az emberek!ha nem igy van, ők miért mondhatták ezt?
2011. máj. 16. 23:49
 14/35 anonim ***** válasza:
67%

"A magyarokat csak az együttélésre képtelen korcs torzszülött férgek utálják, mint pl. a majmokbolygója slotákok, a csóróföldi románok meg a milosevicsista szarbek. Ezeket egyszerűen nem kell emberszámba venni, értelmileg kb. a papucsállatka és a szemölcsös medúza között lehetnek, a slotákokon meg jót röhögök, mindent rólunk kopíroztak, a történelmük meg elfér egy SMSbe..."

Pont a te fajtád miatt utálják a magyarokat a szomszédos országok...beszélgettél már életedben egyszer is egy szlovákkal? Szrintem nem, csak a vadbarom politikusok szövegét fújod..rengeteg szlovák barátom van, és sokkal rendesebbek, mint egy átlag magyar.Szomorú, de igaz.

2011. máj. 17. 14:46
 15/35 anonim ***** válasza:
Irigyek kultúránkra, történelmünkre és intelligenciánkra. Meg persze elég sz@r lehet úgy felnőni hogy tudod hogy ahol élsz az egy elrabolt föld és soha se lesz igazán a tied ezért kisebbségi komplexusuk van a környező népeknek mert tudják hogy soha nem lesz olyan kultúrájuk mint nekünk. Ne mondja nekem senki sem hogy nem gyűlölnek minket elég trákeresné néhány dologra a Youtubon máris árad a magyargyülölet.
2011. máj. 17. 19:24
 16/35 anonim ***** válasza:

14:46, igen, mi verjük a slotákokat, a románokat meg a szarbeket, nem fordítva. Mi tehetünk mindenről, bocsássanak meg nekünk hogy élünk...

Szívből kívánom hogy téged is verjenek össze egyszer jó alaposan, csak mert megszólaltál magyarul. Ha kijössz az intenzívről, majd eszedbe fog jutni amit írtam...

2011. máj. 17. 19:46
 17/35 anonim ***** válasza:
63%
19:46 Nem válaszoltál a kérdésemre.Beszélgettél már 1 szlovákkal is életedben? Téged talán összevertek? Ne keverjük bele a médiát, meg a nem tudom milyen Hedviget, én a SZEMÉLYES tapasztalataimat írtam le, és nem a híradókból alkotom a véleményem.tudod, hogy va a mondás..amilyen az adjon Isten, olyan a... Ha te "menő",beképzelt nagymagyarként oda mész, akkor nem kell csodálkozni, hogy nem leszel túl népszerű.De ha normális ember módjára közeledsz feléjük, kétlem, hogy bárki is megvetne, csak azért, mert magyar vagy.
2011. máj. 17. 20:07
 18/35 anonim ***** válasza:
Ja, és amugy köszi a jókivánságodat.Azért remélem 50 kilós nőként nem leszek szétverve.
2011. máj. 17. 20:08
 19/35 anonim ***** válasza:
73%

Malina Hedvig is biztosan turbómagyar volt, árpádsávos tangában, és "Vesszen Trianon!"-t skandálva járt egyetemre is. Ne gondold, hogy veled kivételezni fognak...

De hogy a kérdésedre válaszoljak, nem. Elvből nem beszélek olyan humanoid korcsokkal, akiknek nem elég hogy jókora szeletet kaptak az országunkból, még rendszeresen inzultálják és verik is a magyarokat. Nehogy már a nyúl vigye a puskát, bsszameg...

2011. máj. 17. 20:20
 20/35 anonim ***** válasza:
Na látjátok, ez a baj veletek. Megy az utálkozás orrba-szájba, azért hogy egy kicsit is jobb legyen TI SEM TESZTEK SEMMIT!! (Akinek nem inge...) És most lehet magyarkodni, de ettől nem lesz jobb, felfogjátok??? Nagy- Magyarország nem lesz, akkor sem! Csak 80 évvel vagytok elkésve. Nem a múltban kéne élni, könyörgöm. Ha nekem nem hisztek, akkor nézzetek körül Európában, pl lengyeleket. Amúgy érdekes, hogy általában azok gyűlölködnek, akik életükben nem beszéltek szlovákkal, rommánnal. Nem védeni akarom őket, de ezzel az önsajnáltatással nem megyünk semmire, max. kiröhögnek minket, mert tudjátok kit érdekel rajtunk kívül Trianon? SENKIT az égvilágon. Pont.
2011. máj. 18. 12:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!