Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért gyűlölik a magyarokat...

Miért gyűlölik a magyarokat külföldön?

Figyelt kérdés
2011. máj. 16. 20:55
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

ma 12:10

Szánalmas kis áruló. Szegény Petőfi forog a sírjában...

MINDENT VISSZA!

2011. máj. 18. 16:00
 22/35 anonim ***** válasza:
12:10-es nem áruló.Miért, te komolyan azt gondolod, hogy valaha is vissza kapjuk az elcsatolt területeket? Egyébként meg nem a középkorban élónk, rengeteg magyar él külföldön, rengeteg külföldi él Magyarországon, az országoknak már nincs is igazán jelentősége. Üdv a 21. században!
2011. máj. 18. 16:21
 23/35 anonim ***** válasza:
Erdekes, hogy ezt a kerdest termeszetesen nem egy hatarontuli tette fel, hanem valaki, aki annyira aggodik ertuk, pedig ok tok jol meg vannak ennyi generacio utan a szomszedos orszagban. Aki meg nem, mar megtalalta a modjat, hogy Magyarorszagra koltozzon. Elvekrol vitatkozol kerdezo, nem azt nezed, hogy az atlagember nem gyulolkodik. Mindenhol csak a buta emberek itelnek nemzetiseg alapjan.
2011. máj. 18. 16:58
 24/35 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló: 1. örülök, hogy jól megvannak az ottani magyarok, te biztos közelebbi forrásból tudod.

2.Én nem vitatkozok.

3. Azért nem azt nézem, h az átlag ember nem gyűlölködik, mert van aki pedig igen!!!!És szerintem teljesen midegy, h buta vagy nem buta aki ezt teszi.Vannak ilyenek és kész!

Viszont, akkor baj van,és tenni kell ellene!

2011. máj. 18. 17:16
 25/35 anonim ***** válasza:
Tenni ellene hogyan lehet? Akkor mondd meg! Te pl. mit teszel ellene? Ha egyszer valaki ilyen elvakult, szemellenzos, hogy nemzetiseg alapjan gyulolkodik, mit lehet vele kezdeni? Sokra mesz vele, hogy szitod a viszalyt, kozben meg hatalmas altalanositas, hogy a magyarokat kulfoldon gyulolik. Nyilvan van, aki nem birja oket, de ugyanigy vannak Amerika-ellenesek, arab, fekete, azsiai gyulolok stb. A magyarok tul temperamentumosak, leragadnak olyan dolgokon, amin ha nem tennek, sokkal jobban tudnak magukat erezni. Elvi dologrol beszelsz, ami a gyakorlatban nem igy mukodik. Elarulok valamit: minden szomszedos orszag ugy van, hogy a szomszedokkal nem mindig felhotlen a viszony. Magyarorszagnak sokkal tobb szomszedja van, mint a legtobb masik orszagnak, igy tunik tobbnek a gyulolkodes.
2011. máj. 18. 17:45
 26/35 A kérdező kommentje:

Én nem szítom,csak beszélek róla AZ NEM UGYAN AZ!!!!

Ha valamiről nem beszélünk az nem azt jelenti, hogy nincsen. Nem teszek ellene semmit azon kivül, hogy foglalkoztat és itt közzé teszem a gondoloataimat. Persze ez nem az én hatásköröm. Nem nekem kell tenni, ehhez én kevés vagyok.

2011. máj. 18. 20:10
 27/35 anonim ***** válasza:
Ez a baj, tudod. Hogy beszelni ilyenrol nem er semmit. Ez olyan, mint az emberolesrol beszelni. Felidegesit, ezert beszelsz rola, de ettol mindig lesznek orult emberek, akiket ugysem lehet megakadalyozni a gyilkolaszasban. Nem latom sok ertelmet hirdetni ezt a szeressuk egymast dolgot, mikor teged nem is erint. Nem vagy hataron tuli. Valojaban tobbseguk nagyon jol erzi magat es koszoni szepen, nem ker a nagy magyarok aljotetsegebol.
2011. máj. 18. 20:22
 28/35 A kérdező kommentje:
ja, és mit lehetne tenni a gyűlölködő emberekkel, rövidtávon jól megbűntetni (de pont az ellenkezőjét lehet hallani)Hosszútávon apró intézkedésekkel, pl oktatásban az empátiaérzékenységre nevelés
2011. máj. 18. 20:49
 29/35 anonim ***** válasza:

tegnap 20:22

Hát igen, minden hol vannak árulók. A többség biztosan szívesen él egy olyan országban ahol parancsot adtak dédszüleik megölésére.

2011. máj. 19. 15:06
 30/35 anonim ***** válasza:
Miert lennenek arulok? Mert nem gyuloletben akarnak elni? Szerinted az atlag szlovak, szerb, roman tehet arrol, hogy megtortent az elcsatolas? Miert kellene a ma ott elo emberekkel haragban lenniuk, mikor ok nem tehetnek semmirol? Az ottani magyarok mar ott szulettek, ott (is) allampolgarok. Es milyen regen volt mar Trianon, teljesen felesleges ezen lovagolni, mivel megvaltoztatni nem lehet. Ti nem veszitek eszre, hogy csak magatokat idegesitetitek, de semmin nem tudtok valtoztatni? Nem tudom, hogy ez mire jo. Ez olyan, mint az Arpad-savos zaszlo lengetes. Sok gyakorlati haszna van...
2011. máj. 19. 17:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!