Hogyan kezeljem, ha egy tanár látványosan utál?
Figyelt kérdés
Hab a tortán, hogy 1 hét múlva lesz 1 vizsga és ő fog vizsgáztatni. Általában mindig szopatÓs kérdéseket tesz fel és már egyszerűen utálom azt az órát. Teljesen elment tőle a kedvem..2011. máj. 12. 14:58
1/6 anonim válasza:
kérdez meg tőle szépen és illedelmesen h miért nem bír...(mondjuk az osztály elött akkor muszály lesz válaszolnia)vagy ami a legjobb egyszerűen ne vedd észre
2/6 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen problémám,nem is rég,kb 1 honapaj.Megkérdeztem tölle hogy valojában mi a baja velem,és ha bármikor bármi baja van szoljon nekem és én probálok majd változtatni és nem kell rögtön bunkoként viselkedni.
És most minden a legjobb,és nem bunkoskodik
3/6 anonim válasza:
Szerintem NE kerdezz ra a tanarnal, hogy miert nem bir, mert lehet, hogy meg jobban kivaltod az ellenszenvet. A tanar is ember, sajnos sokaknal "pofara megy". Mi ezt igy hivtuk...volt olyan egyetemi tanarnonk (nem is 1), aki a fiukat sokkal jobban szerette, ok konnyen jo jegyet kaptak. Meg volt egy jogasz tanarunk is (ferfi), akivel osszejott par lany es ok 5-ost kaptak a vizsgan egybol. Ez sajnos ilyen.
4/6 anonim válasza:
nekem is VAN ilyen. csak ne nyalizz semmi értelme és ha úgyvan kihasználja az alkalmat. eszerűen figyelj órán.néha jelentkezz hogy észlelje hogy élsz meg hogy ne roncsale a jegyed. sztem ennyi. de.. lehet h nem jön be.ha meg ígyis szivatni fog akor szard le. mármint érded. (sztem)
5/6 anonim válasza:
Legyél vele látványosan kedves és tisztelettudó. Mivel pont az ellenkezőjére számít, ezzel nem fog tudni mit kezdeni, és ha egy kedves és tisztelettudó diákkal utálatos, magát hozza kellemetlen helyzetbe mások előtt.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, azt hiszem az utolsót fogadom meg :)
2011. máj. 14. 17:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!