Mi késztet egy 17 éves gyereket arra, hogy lelőjön 16 embert, köztük gyerekeket?
Az elsönek üzenem hogy németországi hír, és mielött a németeket kezdi lehurrogni valaki, az elözö ilyen hír belga volt aki meg most a belgákat hurrogja le annak meg azt üzenem hogy az azelötti meg Finn. ès még sok ilyen.
egy egy ember elme problémája nem egy népet minösít.
Mindig is volt tömeges mészárlás. Ezt talán azzal lehet kiszürni hogy biztonságosabbá tezsik az iskolákat. Pláne a németeknél ahol elég nagy a közbiztonság az iskolák ovodákat nem védik nagyon, ki be lehet akárkinek járkálni.
èn németországba élek, és ide jártam iskolába is, most a barátnöm gyerekét hordom néha oviba,de bárki ki be járkálhat mindenhol.
Nem attól függ, hogy lehet-e fegyvered, vagy nem. Akinek nagyon kell, az úgyis megszerzi és véghezviszi, amit akart.
Az elmebetegek már csak ilyenek.
Én ebben a korban vagyok és valahol nagyon is meg tudom érteni az ilyeneket.
Ha érdekel, írj nekem egy privit, és én részletesen leírom neked. Ide nem merem leírni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!