Ki legyek Animecon-on?
Figyelt kérdés
Elől orromig érő hajam van, szőke, fiú. Most ilyen naruto, meg ichigo-t ne mondjatok mert annyira nem szeretem ezeket :D Be is lehetne festeni a hajamat bármilyenre... Ötlet ? :) Segítsetek! Ja és olyan kellene akinek egyszerű ruhája van. Szeretem: Bleach, Death Note, Final Fantasy. Help :)2011. máj. 11. 21:35
2/7 anonim válasza:
Lucy - Elfen Lied :)
Bár ő lány... De az animések még arra is képesek, hogy ellentétes neműnek öltözzenek. :D Egyik barátnőm is fiúnak öltözik Conra. :D
4/7 anonim válasza:
Death Note-ból Kira vagy L esetleg? Nekik egyszerű a ruházatuk :) Főleg L-nek. :P
5/7 anonim válasza:
Nobu a Nanából*.* Neki egyszerű ruhája van, egyszerű haja, és a fangirlök odavannak érte.
6/7 anonim válasza:
Elkéstem a válasszal,de hát lesz még con.Ha már Nana akkor szerintem inkább Shin^^ Vagy legyél egyszerűen egy Neko Boy,ők olyan aranyosak^^ Én voltam már Lolita,meg egyszer Tora az Alice Nineból.Imádom a conokat^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!