Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit jelent számodra a haza?

Mit jelent számodra a haza?

Figyelt kérdés
2009. márc. 10. 16:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ahol a szív, ott a haza.
2009. márc. 11. 12:48
 12/15 anonim ***** válasza:
Otthont, mikor közeledek Anyukám felé.
2009. márc. 18. 01:22
 13/15 anonim válasza:

"Nincs karikás ostorom, nem vagyok betyár és nem hordok bő gatyát.A világ egyik legszebb és legnehezebb nyelvét beszélem, s rajtam kívül még több millióan értik, hogy mire gondolok, amikor azt mondom: Anyám tyúkja.

A család nevem megelőzi a kereszt nevemet és nem örülök, hogy ha a turisták összekeverik Budapestet Bukaresttel.

Büszkén gondolok, Mátyásra az igazságosra, az anyák megmentőjére, Rodolfóra és Papp Lacira.

Szeretem a déli harangszót, Erős Pistát, A SÁRGA VILLAMOST, a mákos gubát. Itt élek Európa szívében.

Vízi labdában mi vagyunk a császárok, és igenis.. nálunk élnek a világ legszebb női...

MAGYARORSZÁG, én így szeretlek!!!"

ezt =)

2009. ápr. 6. 13:38
 14/15 anonim ***** válasza:
45%

Variáció egy témára:

"Nincs karikás ostorom, nem vagyok betyár és nem hordok bő gatyát. A világ egyik legszebb és legnehezebb nyelvét beszélem, s rajtam kívül még több millióan értik, hogy mire gondolok, amikor azt mondom: Bokros-csomag.

A hírnevem megelőz, ha külföldre megyek és szinte már örülök, hogy ha a turisták összekeverik Budapestet Bukaresttel. Megvetéssel gondolok Győzikére, Horváth Ágnesre, Pákóra és az egész képviselőtestületre.

Nem szeretem a parlamenti közvetítést, a sárga combino-t, a szegfűt és a narancsot se. Itt élek Európa szívében, mégis azt mondják, el lehet innen menni. Bürokráciában mi vagyunk a császárok, és igenis.. nálunk vannak Európa legnagyobb adóterhei...

Magyarország! Még egy ok az ivásra!

2009. ápr. 6. 21:53
 15/15 anonim válasza:
Nekem azt a helyet jelenti ahol felnőttem én többet nem tudnék róla irni :)
2014. jan. 4. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!