Mit jelent számodra a haza?
"Nincs karikás ostorom, nem vagyok betyár és nem hordok bő gatyát.A világ egyik legszebb és legnehezebb nyelvét beszélem, s rajtam kívül még több millióan értik, hogy mire gondolok, amikor azt mondom: Anyám tyúkja.
A család nevem megelőzi a kereszt nevemet és nem örülök, hogy ha a turisták összekeverik Budapestet Bukaresttel.
Büszkén gondolok, Mátyásra az igazságosra, az anyák megmentőjére, Rodolfóra és Papp Lacira.
Szeretem a déli harangszót, Erős Pistát, A SÁRGA VILLAMOST, a mákos gubát. Itt élek Európa szívében.
Vízi labdában mi vagyunk a császárok, és igenis.. nálunk élnek a világ legszebb női...
MAGYARORSZÁG, én így szeretlek!!!"
ezt =)
Variáció egy témára:
"Nincs karikás ostorom, nem vagyok betyár és nem hordok bő gatyát. A világ egyik legszebb és legnehezebb nyelvét beszélem, s rajtam kívül még több millióan értik, hogy mire gondolok, amikor azt mondom: Bokros-csomag.
A hírnevem megelőz, ha külföldre megyek és szinte már örülök, hogy ha a turisták összekeverik Budapestet Bukaresttel. Megvetéssel gondolok Győzikére, Horváth Ágnesre, Pákóra és az egész képviselőtestületre.
Nem szeretem a parlamenti közvetítést, a sárga combino-t, a szegfűt és a narancsot se. Itt élek Európa szívében, mégis azt mondják, el lehet innen menni. Bürokráciában mi vagyunk a császárok, és igenis.. nálunk vannak Európa legnagyobb adóterhei...
Magyarország! Még egy ok az ivásra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!