Ha társaságban többször hangoztatod, hogy felsőfokú képesítésed van, miért tekintenek nagyképűnek?
Figyelt kérdés
Én most tudtam meg, hogy annak néznek a gyárban ahol dolgozom. Én úgy érzem, nem szoktam hangoztatni, próbálok viccelődni az emberekkel, keretek között, a tiszteletet megadva, és most azt hallom, hogy nagyképűnek tartanak. Nemrég ugyan mondtam olyat, hogy mért a nyolc osztállyal rendelkező ugyanakkor jövő emberkét rakták komolyabb melóra és nem engem, (mondjuk a srác rokona a főnöknőnknek) de más nem volt. Nem tartjátok ezt előítéletnek? Én szerintem tiszteletreméltó ha nem otthol ülök mint sokan, hanem minimálbérért dolgozok nem is keveset. Az, meg hogy van tartásom, (eddig nem volt nagyon sokáig) én úgy gondolom az ember már majd 30 évesen nem engedheti, hogy mindenki keresztül gázoljon rajta. Szóval mi bajuk ezeknek szerintetek?2011. máj. 8. 16:02
11/12 A kérdező kommentje:
Még annyit gondoltam elmondani, hogy tapasztalatom szerint sokan saját munkájukat (hogy elvégeztek egy fősulit egyetemet) legyintéssel említenek meg, hogy áh laza volt meg minden, nem gondolva bele, hogy az ilyenek miatt mint ő gondolják azt az emberek, hogy az állam- az adófizetők pénzét pocsékolják sokan. Ez persze igaz is lehet, de nem feltétlen gondolja komolyan az ember. Mert lehet idővel megszépülnek a dolgok, de mikor vizsgára készülsz meg vizsgázol az egy kemény stresszel teli időszak. És ha kijön lépésben én nem fogom eltitkolni és "szégyelni" mondani hogy mi a végzettségem, mert a többiek nem felsőfokut végeztek. És honnan lehet tudni, hogy lehet valamelyik melóstársam pont hall egy nekem való melót és eszébe jutok....stb stb.
2011. máj. 9. 11:13
12/12 anonim válasza:
Ne félj a kormányunk megoldja, 3 hónap a munkanélküli segély, és utána az ELSŐ felajánlott munkát el KELL fogadni, lesz itt még diplomás utcaseprő is nem sokára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!