Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van rajtam kívül olyan aki...

Van rajtam kívül olyan aki nem használ mobilt, nincs pénztárcája és bankkártyája?

Figyelt kérdés

Én ezek nélkül élek, utalhat valamire?

18éves srác vagyok

2011. máj. 7. 16:21
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
51%
Hû, nahhhhát, milyen különleges vagy! Felette állsz ennek a gyarló, komformista társadalomnak. Le a kalappal!
2011. máj. 7. 21:17
 22/26 anonim ***** válasza:
*konformista*
2011. máj. 7. 21:18
 23/26 anonim ***** válasza:

én leginkább a pénztárcán csodálkozom, mert ha valahol veszel valamit és mondjuk 10000-esből sok aprót kapsz vissza akkor azt begyűröd a zsebedbe?

am nekem kb 10 éves korom óta van pénztárcám, 17 éves korom óta banszámlám és kártyám, 20 éves korom óra mobilom

27/F

2011. máj. 8. 14:40
 24/26 A kérdező kommentje:
Általában magamnak szoktam csak venni pár apróságot, az pedig ezresből kétezresből kijön :)
2011. máj. 8. 16:45
 25/26 Ivan Iljics ***** válasza:

Mobiltelefon - Arra való hogy bárhol elérhető legyél ha fontos dolog történik vagy bárkit elérhess ha fontos dolog történik. Jössz le a hegyről, megcsúszol, elesel. Eltörik a lábad. Órákig ülsz és ordítozol de nem megy arra senki...

Az ilyen és ehhez hasonló helyzetekben a mobil nagyon hasznos, nem?

Pénztárca - Arra való hogy ne menjenek oda hozzád az utcán hogy: "Van apród?" mert nem csörög a zsebedben. A kényelemről nem is beszélve.

Bankkártya - Ha hirtelen pénzre van szükséged ennél gyorsabb módja nincs. Én legalábbis nem tudok róla.

2011. jún. 4. 00:32
 26/26 anonim ***** válasza:
élsz még?
2013. dec. 13. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!