Van rajtam kívül olyan aki nem használ mobilt, nincs pénztárcája és bankkártyája?
Én ezek nélkül élek, utalhat valamire?
18éves srác vagyok
én leginkább a pénztárcán csodálkozom, mert ha valahol veszel valamit és mondjuk 10000-esből sok aprót kapsz vissza akkor azt begyűröd a zsebedbe?
am nekem kb 10 éves korom óta van pénztárcám, 17 éves korom óta banszámlám és kártyám, 20 éves korom óra mobilom
27/F
Mobiltelefon - Arra való hogy bárhol elérhető legyél ha fontos dolog történik vagy bárkit elérhess ha fontos dolog történik. Jössz le a hegyről, megcsúszol, elesel. Eltörik a lábad. Órákig ülsz és ordítozol de nem megy arra senki...
Az ilyen és ehhez hasonló helyzetekben a mobil nagyon hasznos, nem?
Pénztárca - Arra való hogy ne menjenek oda hozzád az utcán hogy: "Van apród?" mert nem csörög a zsebedben. A kényelemről nem is beszélve.
Bankkártya - Ha hirtelen pénzre van szükséged ennél gyorsabb módja nincs. Én legalábbis nem tudok róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!