Kinek van OTP Junior Max (18-) bankkártyája?
Figyelt kérdés
Tényleg az első évben ingyenes a kártyadíj és a bankkártya csináltatása is? Milyen összegeket vonnak le és mennyit??
Mi a kezelési ktg?
2010. szept. 3. 10:46
1/6 anonim válasza:
Ezt miért nem az otp-ben kérdezed? Nekem ilyenem van, de fogalmam sincs már, hogy mennyibe került az első év. És ha lenne, az se lenne garancia arra, hogy most is ugyanannyiba kerül.
Amit nekem levonnak: 12ft/sms, amit minden tranzakció után küldenek. De ezt nem kötelező igényelni.
2/6 A kérdező kommentje:
majd elmegyek oda is, csak előtte személyes tapasztalatok érdekelnének, mert olvasom itt hogy ugy szidják az OTP-t h csak nah. És a készpénzfelvét ingyenes?
2010. szept. 3. 13:45
3/6 anonim válasza:
Az Otp-nél semmi nincs ingyen. Tudok neked egy jobbat ajánlani, írj privátba!
4/6 anonim válasza:
Szia!
Tőlem 150ftot vonnak havonta, meg a pénzfelvétel sem ingyenes...:S És nagyon váltanék már bankot, csak nem tudom melyikre érdemes..:S
5/6 A kérdező kommentje:
utolsó előtti ide ird, hogy mi a másik lehetőséged!
Am nektek is Junior van, hogy itt szidjátok??
2010. szept. 5. 10:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!