A homoszexualitas miert masabb, mint a tobbi beteges szexualis hajlam?
De vannak akik tárgyakba szerelmesek, meg állatba.
Szerintem nagy különbség nincs egy meleg, aki férfi létére f*aszt szop meg egy olyan ember között, aki megeszi a sza*rt.
Mindkettő beteges, azt meg már elfogadtam, hogy én vagyok a hülye, mert szerintem ez nem oké.
Ma nagyon jól szórakoztam a megadott válaszokon:)))))
Lehet lepontozni, attól még jó a kedvem:)))
"azonos neműekhez vonzódni, az első sorban ÉRZELMI kérdés, csak másod sorban szexuális."
Ez az egy normális válasz érkezett.
de most mért, tényleg, mi baj a többi válasszal? (nem azokkal, akik azt írják, hogy hülye vagy.)
"Jol van ocsem, ulj le, ervelesbol egyes.
Ennyi baromsagot osszehordani...
Lady Gaga meg a tobbi..."
ezt meg úgy bírom. lekezelő frappáns válasz, azt máris igazad lesz....
Nem fogom elmagyarázni.
Nem érdekel senkit, hogy ő mit tart normálisnak vagy sem, maradjunk ennyiben.
Jah meg jön, h ha zavar az utcán akkor bla bla bla.
Meg ment a félremagyarázás, mikor meg szólok, hogy be kellene fejezni akkor meg én vagyok a hülye.
Én elhiszem, hogy szar melegnek lenni, de azért ez nem hozzáállás te is beláthatod.
De tudom én vagyok a hülye, mert nem látom a rációt Lady Gaga meg a kérdés között.
Ti vagytok az észlények, akik nem a kérdésre válaszolnak.
De mondom, ezt a tipikus melegekre jellemző tulajdonságot már megszoktam, h aki nem ért velük egyet az hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!