Szerintetek gáz hogy elfogadtam?
Figyelt kérdés
Találtam a minap egy bankkártyát, és megkerestem a neten hogy kié. Mikor jött érte kaptam tőle pénzt, nagyon nem akartam elfogadni de erőltette.
Olyan bűntudatom van miatta, mert nem ezért akartam segíteni.
Ti is elfogadtátok volna?
2011. máj. 6. 22:13
11/14 anonim válasza:
Ezt a becsületedért kaptad, illik elfogadni. Örülök, hogy visszaadtad neki! :)
12/14 anonim válasza:
de hogy kerested meg a neten, hogy kié?
13/14 A kérdező kommentje:
facebook- szerencsére csak kettő volt ilyen névvel a városban. nem volt nehéz. írtam mindkettőnek, az egyik írt hogy nem az övé a másik meg írt egy telószámot.és elmondta hogy kb. hol hagyta el. így biztos voltam h az övé.
2011. máj. 9. 12:26
14/14 anonim válasza:
Ügyes vagy! Akkor én is elfogadtam volna a pénzt. Nem gáz egyáltalán. Én többeti is adtam volna!Legyél büszke magadra ez nagy tett :) Ha erőltette az ő baja, 2000 Ft nem a világ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!