Szerintetek gáz hogy elfogadtam?
Találtam a minap egy bankkártyát, és megkerestem a neten hogy kié. Mikor jött érte kaptam tőle pénzt, nagyon nem akartam elfogadni de erőltette.
Olyan bűntudatom van miatta, mert nem ezért akartam segíteni.
Ti is elfogadtátok volna?
szerintem igen :) sokkal többet segítettél neki, mintsem amennyit kaptál
megérdmelted
örülök hogy vannak még ilyen becsületes emberek :)
Szia!
Mi tavaly kétszer is találtunk telefont,előtte való évben meg bérletet és pénztárcát is. Mi mindig megkerestük a tulajdonosokat és visszaadtuk nekik. Mindegyikőjük adott valami,mert már a telefonban ajánlották a jutalmat,de mondtam hogy pénzt nem fogadok el. Kaptunk,bort,virágot,csokit stb. Szerintem nem volt gáz,hogy elfogadtad,mert ő megakarta hálálni neked,hogy becsületes voltál(ami ma már ritkaság). Ahogy egy előző válaszban is olvasod,neki többet ért az a kártya.
Amúgy csak gratulálni tudok,hogy ilyen rendes voltál :)
Nem nagy pénzről van szó. 2ezer Ft-ról, de akkor is. Teljesen meglepődtem, nem gondoltam ilyenre.
Nagyon örült neki hogy megtaláltam, azt mondta a bankban többet fizetett volna új kártya meg a letiltás miatt és inkább nekem ad belőle.
Köszönöm szépen!
Ilyenkor az ember arra gondol, hogy ha ő hagyta volna el milyen érzés lenne. Én tuti kibuknék. :) Eszembe sem jutott máshogy cselekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!