Miért ilyen rossz és nehéz, elfelejteni a régi osztálytársakat és nehéz a beilleszkedés a másik suliba?
mostis a 8.os képeket nézegetem amiket a barátnöimmel csináltunk...egyszerüen nem tudok beletörödni hogy már nem velük vagyok egy suliba-osztályba :((((
sirtam is már sokszor,és ha egy lassabb szám van akkor is és eszembe jutnak egyböl...
a mostani osztályba nem tudok beilleszkedni nem tudok feloldodni pedig nagyon jo kedélyü kedves lány vagyok...
mit csináljak???
:((((((((
:(
tényleg rossz az olyan.
én is bementem első napokban, nagyon nagyon rosz volt, mindenki ismert mindenkit, első évemben többet sírtam mint odaáig..
egyik nap a könyvtárban találkoztam egy sráccal, aki kérdezte, hogy tetszik a suli, hümmögtem vmit, ő mondta nekem, hogy a legtöbben így vannak a dologgal, első pocsék, második picit jobb, a harmadik-negyedik csoddáás.
hááát, második, eltelt idáig, dehmm, remélem lesz jobbis, ha már ennyire ide vágytam:DD
noez én voltam, de arra akartam kilyukadni, hogy jobb biztos lesz még.
találkozz sokat a régiekkel, mesélj el nekik mindent, levelezzetek, msnezzetek, mozizzatok és teázzatok sokat, nekem is annyit lendített a kedvemen a tudat, h délután látom őket.. meg az is, h őnekik se fenékig tejfel, hidd el, nekik is nehéz, asszem mindenkinek :(
az új suliban pedig szerintem, ha most az osztályban nem találsz vki igazán szimpatikusat - ha látsz menj oda beszélgetni hozzá, hozzájuk mindenképp! - barátkozhatsz iskolában egyáltalán, bár ez nekem mondjuk úgy idén sikerült maximum...
de tényleg tudnak olyan aranyos lányok-fiúk lenni más évfolyamon, osztályokban is, egyszer biztos, hogy belefutsz valakibe, akivel jóket lehet beszélgetni.
meg ám van h a fiúk sokkal jobb fejek mint a lányok, sztem simán jobban is jársz, ha velük barátkozol.
fel a fejjel, jobbleszezmég:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!