Huszonévesek! Milyen sorozatokat néztek?
Dexter (és a kapcsolódó websorozatait)
Dr. House (mostmár kíváncsi vagyok, hogy lesz vége)
NCIS (amikor éppen elkapom a tévében, de egyszer rendesen is végig fogom nézni)
Angyalbőrben (időnként megnézek egy-egy részt a neten, hatalmas sorozat :D)
Ezeket régebben néztem:
Lost
Az elit alakulat
Róma
Ezeken kívül nem nézem rendszeresen egyik sorozatot sem, de sokról tervezem, hogy nyáron megnézem egyben:
Sírhant művek
Twin Peaks
Kés alatt
Én mostanában a Skins-t nagyon szeretem.
Most épp Szex és New Yorkot nézek, igazából ez nálam ilyen háttér zaj, mert már végignéztem legalább 10-szer, ez olyan, amit takarítás közben fél szemmel és fél füllel követek, de tudom már kívülről az egészet.
Másik ilyen "rongyosra nézett" sorozatom a Szívek szállodája, azt is megnéztem már jópárszor.
A Született feleségeket régebben mindig megnéztem, de már eléggé elveszítettem a fonalat, nem nagyon követem már.
Amit még szeretek, az az Office (az amerikai), de szinkronosan nem sokáig van fent neten (legalább is én nem találtam meg a 4. évad után), szinkron nélkül meg nem szeretek sorozatot nézni, mert közben mindig csinálok valamit, pl. mosogatok, pakolok vagy netezek, és úgy nem tudom olvasni a feliratot, angolul meg nem tudok azért annyira nagyon jól, hogy ilyen fél figyelemmel is megértsem.
A Vészhelyzetet az első résztől néz(t)em, de már nagyon nem tetszik. Ősszel még néztem, most nem tudom, hogy adják-e, de már valahogy egyáltalán nem érdekel.
Amit rendszeresen az a Dr. House és a született feleségek szinkronosan, de netről, mert már untuk a sok reklámot.
Ami ha éppen jön újabb rész: Hazudj ha tudsz (feliratos),Kés alatt (szinkron), Family guy(feliratos), régebben a Kaliforgiát, a Skinst, és a Misfitset néztük.
26/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!