20+ nők, milyen sorozatokat néztek?
azon felüli korosztályból :-)
Dexter
Született feleségek
Grace klinika
A férjem védelmében
Gyilkos elmék
amíg volt: Vészhelyzet
Mindet eredeti nyelven, felirattal.
32/N
Fiúk a klubból, Született feleségek, Dokik, Így jártam anyátokkal, Egy rém rendes család
hirtelen ennyi jut eszembe ;)
23/L
Nem vagyok az a tipikus sorozatnéző egyén. Rubit szoktam nézni, meg a Dr House-t. Most nemrég találtam rá amire már nagyon régóta vadászom: A szépség és a szörny-re a viasaton.
Ja és még a 80-as 90-es évekbeli rajzfilmsorozatokat is szeretem. (Akár ciki, akár nem, a lányom csak indok arra, hogy nézzük őket :))
28N
Castle
Bones
Médium
Halottnak a csók
Ki vagy, doki
Seherezádé részben, de már annyit nyafog a címszereplő, állandóan csak szenvednek valamin, hogy elegem lett
Szia, 21 éves vagyok. A sorozatok, amiket néztem/nézek:
- A szökés
- Dr. House
- N.C.I.S.
- A médium
- Gyilkos elmék
- Dr. Csont
- Hazudj, ha tudsz!
- Döglött akták
- Ezel, bosszú mindhalálig
A helyszínelõs sorozatokat, meg az olyanokat, amik nem minden részben kapcsolódnak egymáshoz tartalmilag, nem nézem mindig, csak ha éppen úgy van idõm/kedvem.
Dr. House az egyik legnagyobb kedvenc, most pedig az Ezel :)
Született feleségek, Vámpírnaplók
Délelőttönként főzés mellett megy a Rubí c. sorozat is, de már láttam egyszer. :)
Dr. House
Borgiak
Nancy ül a fűben
Kaliforgia
Misfits
Kés alatt
Éppen amelyiket le tudjuk tölteni.
A hazudj ha tudsz-ot is szerettük. Ezeket a barátommal együtt nézzük.
Egyedül:
Született feleségek, és minden szánalmas hülyeség: Hetedik mennyország, Szívek szállodája, Váratlan utazás (már vagy ezredjére) és ha felkelek reggel akkor a Kacsamesék.
De nem igazán van most olyan sorozat amit nyomon követek, próbálkoztam a Carnivale, a vándorcirkusszal, de túl bonyolultnak bizonyult.
27/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!