Milyen sorozatokat néztek? Mit nézzek? (::
Figyelt kérdés
Én a TV-be Barátok köztet és a Mentalistát (amíg volt).
Gépen pedig:
Született feleségek, Chuck, Grace klinika, Így jártam anyátokkal, Vámpírnaplók, Skins és a Pletykafészket. Most fejeztem be az utolsó sorozatot is, néznék megint valamit, de nem tudom mit. Szóval ajánlatok? :D
(ja, tudom h egy pár szeptembertől lesz megint, de néznék újakat is! :))
2010. aug. 24. 21:27
1/17 anonim válasza:
Hamarosan kezdődik a tv2-őn Barbara Mori szereplésével egy nagyon jó sorozat... Az elbűvölő szerelem!:))))
2/17 anonim válasza:
árva angyalt, jóban rosszbant szoktam nézni
3/17 anonim válasza:
Szombattól az Rtl adja 16:30-tól dupla epizóddal a Glee-t, én imádtam az egész évadot és végre szinkronosan is nézhetem!!!!
Pretty Little Liars
Letöltés: *****
Rúzs és New York
* Automatikusan eltávolított tartalom.
4/17 A kérdező kommentje:
Köszi Mindenkinek, jöhetnek még válaszok! :))
2010. aug. 24. 21:59
5/17 anonim válasza:
Nekem haverok ajanlottak a 24-et, ugyhogy az a kovetkezo. Habar mondjuk most is nezek Time Trax-et, ez nagyon reg ment a Tvben, sajnos csak eleg rossz minosegben talaltam es angolul, de olyan jo nosztalgiazni:)
6/17 anonim válasza:
Weeds (Nancy ül a fűben/Spangli)
nagyonnagyonjóó:P
7/17 anonim válasza:
én ezeket nézem és ajánlom is:24,így jártam anyátokkal,dr csont,szelemekkel suttogó,dokik
8/17 anonim válasza:
Gyilkos elmék az abszolút kedvencem. Aztán még : Született feleségek, Szex és N.Y, Dr. House, Amynek ítélve, McLeod lányai, A Harper sziget, Dr. Csont, Csi: Miami, Csi: N.Y,
9/17 anonim válasza:
10/17 anonim válasza:
a legnagyobb hiba az életedben, ha a Lostot hagyod ki!
ha ezt megnézted, jöhet a 24, A szökés, az Odaát, a South Park, a Rejtélyek városa és Az elit alakulat,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!