Miért van ez, hogy utólag szeretnék tanulni?
Figyelt kérdés
Tavaly érettségiztem le, de nem szerettem tanulni, Így hogy egyre idősebb vagyok, kezdek rájönni, hogy tanulni kellene, még ha későn is. Mindig is idegesített legbelül, ha nem tudtam valamit. Szerintetek már késő?
19F vagyok.
2011. ápr. 29. 16:52
1/4 anonim válasza:
ha fősulin/egyetem vagy vagy szeretnél menni akkor nincs késő :) sőt igazából soha nincs késő :)
2/4 anonim válasza:
áááh ezt nem tudom miért írtam így :D na mindegy a lényeg hogy jobb későn mint soha :) tanulj ;)
3/4 A kérdező kommentje:
Igen, de 19évesen kellett erre rájönnöm? Még 14 évesen tanultam, de inkább a sportot választottam. 4,3 körül volt az átlagom előtte és lerontottam 2,9-3,1körülre. De sokkal jobban érzem magam. Valahogy a kettőt egyensúlyba kellene hozni, de akkor semmi szabadidőm se lenne.
2011. ápr. 29. 16:59
4/4 anonim válasza:
Ezzel sokan igy vannak, foleg a fiuk. A ferjem kozepsuliban, egyetemen kb. 3-as tanulo volt, aztan par evre ra mar szinotos a masoddiplomanal. Valtozik az ember. Benott a fejed lagya. Dehogy keso, sosem keso, foleg 19 evesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!