Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ilyenkor miért nem vállalják...

Ilyenkor miért nem vállalják a nők a felelősséget?

Figyelt kérdés

Tegyük fel mondjuk szembeköp valakit vagy neki ront és üti vágja, karmolja aztán ha meg kap egy pasitól ezért egy sallert akkor meg nem elgondolkoznak, hogy talán nem kellett volna így viselkednem, hanem még neki áll feljebb.

Most volt egy haverom olyan problémája, hogy egy csaj kipécézte magának aztán állandóan ugatott neki kur*vaanyázta meg stb aztán tegnap este le is köpte.

Erre kapott egy pofont aztán még neki állt feljebb, hogy mi az hogy pasi létére megüt egy nőt.

2011. ápr. 29. 15:16
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Szerintem akkor el se jutottak volna a leköpésig.

Hamarabb rúgta volna le.

2011. ápr. 29. 17:00
 12/15 anonim ***** válasza:
Nőnemű létemre azt mondom, szerintem is jogos volt. Egyébként egyik előttem lévő válaszolónak üzenem, hogy most tényleg nem általánosított a kérdező, és nem kéne egyből ugrani, ha nincs ott, hogy "persze nem mindenki ilyen, tisztelet a kivételnek", mert nyilván nem konkrétan feletted ítélkezett a kérdés feltevője.
2011. ápr. 29. 18:08
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Haverjaim szokták mondani, hogy az ilyet meg lehet ütni, mert ezek nem NŐK.
2011. ápr. 29. 19:42
 14/15 anonim ***** válasza:
Még annyit hozzátennék, hogy aki úgy viselkedik, mint egy utolsó tróger pasas, az ne csodálkozzon, ha úgy is bánnak vele.
2011. ápr. 29. 19:43
 15/15 anonim ***** válasza:

Azért tűnik általánosításnak a kérdés, mert nem azt írta, hogy pl. ezek a nők, hanem úgy konkrétan a nők lett írva.

Ezek megérdemlik, de mondjuk kulturáltan is le lehet rendezni az ilyet, nem kell senkinek erőszakhoz folyamodni.

2011. ápr. 30. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!