Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ilyenkor miért nem vállalják...

Ilyenkor miért nem vállalják a nők a felelősséget?

Figyelt kérdés

Tegyük fel mondjuk szembeköp valakit vagy neki ront és üti vágja, karmolja aztán ha meg kap egy pasitól ezért egy sallert akkor meg nem elgondolkoznak, hogy talán nem kellett volna így viselkednem, hanem még neki áll feljebb.

Most volt egy haverom olyan problémája, hogy egy csaj kipécézte magának aztán állandóan ugatott neki kur*vaanyázta meg stb aztán tegnap este le is köpte.

Erre kapott egy pofont aztán még neki állt feljebb, hogy mi az hogy pasi létére megüt egy nőt.

2011. ápr. 29. 15:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok és azt mondom, hogy egy részről igaza van annak a férfinak, aki ilyenkor lekever egyet, de ha egyszer nem birja elviseni a nő viselkedését (nem csoda), akkor minek van egyáltalán vele?joban jár, ha keres magak valaki mást.
2011. ápr. 29. 15:23
 2/15 anonim ***** válasza:
én azt mondom hogy a barátod inkább figyelmen kívül hagyhatta volna. szépen lelép onnan ahol ez a bizonyos nő van illetve nem keveredik vele szóváltásba. persze vannak tahó bunkó erőszakos nők is, de én azt mondom ha az ember nem akar akkor nem keveredik olyan társaságba.
2011. ápr. 29. 15:25
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Már megint az a fránya általánosítás. Persze, én is megyek az utcán, az összes velem szembejövő férfit szembeköpöm, összekarmolom, megrugdosom, és aztán kapok tőlük egy pofot, én még nekem áll feljebb, ezért le b*zizom őket. Csakmert te éppen kifogtál egy iyen nőt, akkor már mindenki ezt csinálja?

Egyébként szégyen. Na, most mit lehet mondani.

2011. ápr. 29. 15:26
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok és abszolút jogosnak tartom a pofont az általad említett esetben.
2011. ápr. 29. 15:27
 5/15 anonim ***** válasza:
hali szerintem ne általánosíts.Nem minden nő ilyen.Én ismerek nagyon sok lányt és 1 sem köpköd és anyáz és karmol akárkit ok nélkül.Én azt vettem észre ,hogy az ilyeneknél általában megcsalás van a dologban.
2011. ápr. 29. 15:28
 6/15 anonim ***** válasza:
75%

"Már megint az a fránya általánosítás. Persze, én is megyek az utcán, az összes velem szembejövő férfit szembeköpöm, összekarmolom, megrugdosom, és aztán kapok tőlük egy pofot, én még nekem áll feljebb, ezért le b*zizom őket. Csakmert te éppen kifogtál egy iyen nőt, akkor már mindenki ezt csinálja?"

- Na, ez egy nagyon jó példa arra, hogy a nők mennyire nem képesek maguktól, tapasztalataiktól elvonatkoztatva gondolkodni. :)

A kérdező a világon sehol sem általánosított, még a kérdés is úgy kezdődött, hogy "ilyenkor", vagyis egy kirívó esetet kiemelve, amit nyomatékosított is a "tegyük fel" kezdetű magyarázatával. Ennek ellenére valakinek sikerült ezt mind magáravennie.

2011. ápr. 29. 15:31
 7/15 anonim ***** válasza:
73%

"egy csaj kipécézte magának aztán állandóan ugatott neki kur*vaanyázta meg stb aztán tegnap este le is köpte"

Gondolom minden ok nélkül.

Egyébként nem kell egy nőt megütni, mert simán le lehet fogni, vagy el lehet lökni, ha támad. Miért kellene pofozgatni? Ha pedig primitív módon viselkedik OK NÉLKÜL(mert azért a legtöbbször nem ok nélkül történnek a dolgok, de ezt a VÉTLEN férfi elfelejti említeni), akkor sarkon kell fordulni, és elsétálni.

2011. ápr. 29. 15:36
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezhetek valamit? Az említett haverod akkor is lekeverte volna azt a pofont, ha egy kétméteres-120 kilós férfi k.anyázza és köpi le?
2011. ápr. 29. 15:44
 9/15 anonim ***** válasza:
Szerintem igaza van a haverodnak. Aki köpköd, az számítson rá, hogy pofánvágják, akár férfi, akár nő. Talán legközelebb emberi szavakkal is ki tudja fejezni magát.
2011. ápr. 29. 16:36
 10/15 anonim ***** válasza:

Leköpi.. jesszusom, milyen primitív nő lehet. De a pofozkodás is hasonlóan primitív, ráadásul megalázó gesztus.

Én is nő vagyok, és ha egy ilyen perszónával találkoznék, és ezt csinálná velem OK NÉLKÜL, tutira kapna párat, lehet, hogy első felindulásból egy kicsit megtépném a csajt. DE! Én nő vagyok. Férfiak esetében a verekedés nem megoldás, logikátlanul hangzik, de ez tényleg elvi kérdés: egy férfi ne üssön meg egy nőt. Még ha megérdemli, akkor sem. Olvasson be neki, hagyja ott..stb, de az én szememben valahogy nem igazi férfi, aki a gyengébbik nemet bántja.

2011. ápr. 29. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!