Ismers* alkoholistát? Milyen vele élni?
Jelentettem, hogy rossz kategóriában vagy, de akkor már válaszoéok is.
Az alkoholista jellemétől függ, hogy milyen nehéz vele együtt élni, hiszen mindanyian máshogy viselkednek. Például megboldogul nagypapapám nyugdíjas éveiben naponta megivott vagy 7-8 vagy akár 10 sört is, jó kedve lett és ugyanúgy viselkedett velünk, unokáival, mint akármikor máskor, csak kicsit viccesebb volt. Egyedül a politikai műsorok tudták akkor nagyon felidegesíteni, de senkinek sem tudott volna még olyan illuminált állapotban sem ártani.
Viszont van a másik fajta alkoholista aki ha iszik akkor még az élő fába is beleköt, hihetetlenül agresszív. Na ilyen emberrel biztosan nagyon nehéz szinte lehetetlen együttélni.
szerencsére nem nagyon volt közöm közelebbről alkeszhoz.
amikor kicsi voltam, volt egy barátnőm. ketten voltak az öccsével, meg a piás anyjuk. én játszottam az egyikkel a kertben, a másikat meg épp püfölte az anyuka. olyanok is lettek csórik... egyik se vitte sokra, sajnálom őket, h így kellett felnőniük.
a kiscsaj volt vagy 40 kiló, és zsákszámra vitte a sörösüvegeket a boltba visszaváltani, aztán cserébe meg hozta a teli üvegeket. (akkor még nem volt így szabályozva, kiskorú is vehetett alkoholt) gondolom az anyjának ciki volt bevásárolni a piát, bár mindenki tudta a városban, hogy kinek viszi a csóri csajszi azt a halom sört....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!