Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért nem tisztelik az emberek...

Miért nem tisztelik az emberek egymás különböző stílusát? Nem is akarják megismerni, megérteni azt az embert, aki más mint ők. Mégis utálják. Miért?

Figyelt kérdés

Én megtisztelem azzal a másikat, hogy nem ítélem el, nem alkalmazom senkire az elfogadott előítéleteket. Miért nem tiszteljük egymást kölcsönösen?

Itt nem a roma kérdésre célzok. Inkább a rapperek-rockerek-discosak-metálosok-stb-re gondolok. Utálják egymást, mikor még nem is ismerik a másikat. Csak engem zavar ennyire?

2009. márc. 5. 20:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Felőlem meg mászkálhatsz ám meztelenül az utcán, egyáltalán nem zavar ....
2009. márc. 7. 14:32
 12/14 anonim ***** válasza:

14.14-es: A fent linkelt kérdésnél részletesen kifejtettem az ezzel kapcsolatos nézeteimet, nem igazán óhajtok újabb meddő vitába bocsátkozni.

Az öltözködés csak a felszíne az egésznek. Miért van az, hogy ezt a "metalos csajnak" vagy a "metalos srácnak" (az említett vita másik 2 résztvevőjének) nem kellett elmagyarázni? Ez lehet, az a kategória, amit ha kívülálló vagy, úgysem értesz meg - pláne ha nem is akarod megérteni, mert minden válaszomra csak tovább kötözködsz. Azt írtad, Te is hallgatsz metalt - akkor meg ne tettesd már magad hülyének! Csak van fogalmad, miről szól ez az egész - de ha nincs, hát amott kimerítő magyarázatokat írtunk. HOgy Te azokat nem fogadod el magyarázatnak, az már talán nem a mi hibánk. Mi válaszoltunk a kérdéseidre, nem tehetünk róla, hogy Te mást akartál hallani (őszintén, fogalmam sincs, mit)

Amúgy, mint tudod, nekem semmi bajom azokkal, akik "nem ilyenek" - szerintem az ember jó esetben huszonéves korára túljut az "átlagemberek", "kispolgárok", "színesek", "diszkópatkányok" és hasonló kifejezések használatán. :D

2009. márc. 7. 15:12
 13/14 Srapnel ***** válasza:
Lehet, hogy kifejtettél valamit, de konkrét ideológia azon kívül nem volt benne, mint hogy ne legyünk begyöpösödöttek. Akkor még egyszer kérdezem: ezen kívül mi az ideológia benne? Szerintem Ti nem is akarjátok, hogy más megértse. Az nem jó, hogy a rétegeteken belüliek megértik a saját rétegük másik tagját. Még jó.
2009. márc. 8. 09:31
 14/14 Srapnel ***** válasza:
Ja, egyébként rengeteg metal zenében a szöveg és a mondanivaló egyáltalán vagy nem érdekelt, vagy nem tetszett. Gondolom, ez is hozzájárult ahhoz, hogy ma már inkább jazzt hallgatok a sok beborult, haraggal üres frázisokat, pár egyszerű riff alá puffogtató világmegváltónak szánt, de inkább csak világmegvető zenék helyett. Mellesleg olyan ez is, mint a ruha. Kedv kérdése. De ebből az következik, hogy arra való, amire: szórakozásra és hangulatok megélésére. Ennyi. Viszont ha így nézzük, ez nem egy ideológia, amiért harcolni kell. Annyit nem ér az egész, hogy összevesszek, vagy ellenérzést keltsek másokban. Magánügy, tartsa meg mindenki annak, ami.
2009. márc. 8. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!