Miért nem tisztelik az emberek egymás különböző stílusát? Nem is akarják megismerni, megérteni azt az embert, aki más mint ők. Mégis utálják. Miért?
Én megtisztelem azzal a másikat, hogy nem ítélem el, nem alkalmazom senkire az elfogadott előítéleteket. Miért nem tiszteljük egymást kölcsönösen?
Itt nem a roma kérdésre célzok. Inkább a rapperek-rockerek-discosak-metálosok-stb-re gondolok. Utálják egymást, mikor még nem is ismerik a másikat. Csak engem zavar ennyire?
14.14-es: A fent linkelt kérdésnél részletesen kifejtettem az ezzel kapcsolatos nézeteimet, nem igazán óhajtok újabb meddő vitába bocsátkozni.
Az öltözködés csak a felszíne az egésznek. Miért van az, hogy ezt a "metalos csajnak" vagy a "metalos srácnak" (az említett vita másik 2 résztvevőjének) nem kellett elmagyarázni? Ez lehet, az a kategória, amit ha kívülálló vagy, úgysem értesz meg - pláne ha nem is akarod megérteni, mert minden válaszomra csak tovább kötözködsz. Azt írtad, Te is hallgatsz metalt - akkor meg ne tettesd már magad hülyének! Csak van fogalmad, miről szól ez az egész - de ha nincs, hát amott kimerítő magyarázatokat írtunk. HOgy Te azokat nem fogadod el magyarázatnak, az már talán nem a mi hibánk. Mi válaszoltunk a kérdéseidre, nem tehetünk róla, hogy Te mást akartál hallani (őszintén, fogalmam sincs, mit)
Amúgy, mint tudod, nekem semmi bajom azokkal, akik "nem ilyenek" - szerintem az ember jó esetben huszonéves korára túljut az "átlagemberek", "kispolgárok", "színesek", "diszkópatkányok" és hasonló kifejezések használatán. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!