Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Sztetek mennyek meglocsolni a...

Sztetek mennyek meglocsolni a csajomat? A szülei naon útálnak engem

Figyelt kérdés

Kb 1 hónapja vunk együtt, am vietnami a csajom 3 éve laknak magyarországon. És hát eléggé útálnak a szülei mert nem teccik nekik h a lányuk egy magyar sráccal jár :/ Mongyuk az én szüleim se szeretik őt, de ez most mind1... nah 1x voltam am nálunk akk kb kizavartak és monták h jó lenne ha leszálnék a lányukról... de én naon szeretem! És azt monta a csajom azt beszéltük meg h nem megyek ne legyen gáz de én szeretném meglepni és elmenni biztos jól esne neki! Sztetek mennyek el? Hogy csinájjam h a szülei ne öljenek meg? :(

16/F

2011. ápr. 24. 10:59
1 2 3
 21/25 tetris ***** válasza:
47%
Hagyd a csudába azt a vietnámit, és keress valami normális magyar csajt.
2011. ápr. 24. 15:48
 22/25 anonim ***** válasza:
47%
jha, mit kurovintod meg a ferdepatkányokat, ne szennyezd a szent vért!
2011. ápr. 24. 18:02
 23/25 anonim ***** válasza:
Kerítésen való át mászás rossz ötlet, ha ennyire nem kedvelnek a szülei akkor úgy kib@sznak veled hogy aztán nézhetsz, a csajt lehívod és meglocsolod lehet hogy meglepinek szánod de így nincs más megoldás, ez van!
2011. ápr. 24. 19:31
 24/25 anonim ***** válasza:
Egyébként mikor találkoztok? Ha úgysem engedik el? Félévente egy találkozás nem egy nagy kapcsolat... oO
2011. ápr. 24. 21:10
 25/25 anonim ***** válasza:
Másszál csak be nyugodtan, így legalább kérhetnek tőled távol tartási végzést és akkor nem teszel fel ennyire idióta kérdéseket teli hibával.
2011. ápr. 24. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!