Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha kapnátok 30. születésnapoto...

Ha kapnátok 30. születésnapotokra egy keserédes, de vidám hangulatú köszöntőt, dal formájában amit az illető maga énekel fel nektek kamerára- hogy foganatok? (ő mondjuk szerelmes, ti nem igazán )

Figyelt kérdés

az illető hangja jó ,a dal kellemes -olyan vidáman keserédes ,és persze elhangzik a boldog szülinapot című örökzöld is a végén.De kíváncsi vagyok ti mit gondoltok erről ..

?

2011. ápr. 24. 05:13
 1/2 A kérdező kommentje:
szóval maga a dal -a viszonzatlan szerelemről szól -de blues-os dögös, és kicsit szomorkás is. de ennek a ritmus nem hagy teret. Szóval ezt kihagytam fent.Tehát: szünnapra szerelmes dalt kaptok olyantól akibe nem igazán vagyok szerelmesek(?)..
2011. ápr. 24. 05:15
 2/2 anonim ***** válasza:

1. kedves, hogy felköszönt

2. ellenszenves, hogy az én ünnepemen magával van elfoglalva

3. gondolkodnék, jobb lenne-e kompromisszumot kötni, mint macskák közt megöregedni (ha nincs senkim)

2011. ápr. 24. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!