A homoszexualitás "léte" árt a gyermekek lelki fejlődésének?
Egy konkrét élményem fogalmazta meg bennem ezt a kérdést.
Mostanság a tévhitek és előítéletek biztos tudatában egyesek gyakran jelentik ki, hogy a melegek "ártanak" a gyerekeknek. A napokban éppen egy újságos üzletben láttam valamit, ami nagyon felháborított. Kb 1 méter magasságban por.ó magazinok tucatjait fedeztem fel. Mit láttam az egyik címlapján? A hölgy éppen szájjal okozott örömet férfi partnerének. A fotó oldalról készült, kitakarás nélkül minden látszott, a hölgy arca tocsogott attól a bizonyos dologtól. Ezt a magazint egy alsó általános iskolás gyerek minden gond nélkül láthatja a többivel együtt amelyek címlapját nem részletezném.
Én olyan melegként, aki a 4 fal között intézi az efféle dolgait többet ártok a gyerekek lelki fejlődésének mint pl. ez a címlap? Konkrétan szerintem nem, de mégis ez van elkönyvelve rólam. A példa alapján ti mit gondoltok?
Nem árt, nem tudom miért lenne ez hatással a gyerekekre !
Vannak olyan "jó" heteró szülők akik megszülik a gyerekeket aztán beadják egy árvaházba. Tegyük fel ahelyett hogy hagyná hogy ott szenved, felneveli egy homoszexuális.
Rossz ember?
dehogy árt, ez az észnélkül rohangáló sötét emberek találmánya, de köze nincs a gyreek fejlődéséhez annak h akár egy rokona is meleg vagy sem.
Sőt !! sztem ezerszer jobb nevelési módszer, ha a gyreeket nem elzárjuk a valóságtól, hanem már korán, kiskorában találkozik ezzel, és akkor természetesként fogadja el a jelenséget, természetesként fogja elfogadni ha pl. középiskolában lesz egy meleg osztálytársa és nem fújjogni fog.
Ez valóban a homofóbok nagy találmánya, na de a homofóbia pszichológiai gyökereit meg ismerjük, szóval ez nem érv.
Meleg senki sem "lesz", hanem születik és aztán szépen lassan kifejlődik, majd egyszer magára talál, magára ismer és jobb esetben megbírkózik a nehézségekkel amit ez számára jelent ebben az utálkozó társadalomban, és képes elfogadni magát, hogy teljes életet éljen. Ennyi.
De én a falnak megyek amikor azt hallom, hogy valaki úgymond meleg "lesz". Meleg senki sem úgy "lesz", ez olyan vices, h hihetetlen. Miért hetero is valaki úgy "lesz" ?
Teljesen értelmetlen elméletek születnek sokszor, és viccesek is lennének, csak azért nem azok, mert ezek emberi életek, emberi sorsok, és koránt sem olyan nagy viccről van szó.
Tehát nem árt egy gyereknek, sőt kifejezetten használ, mert szélesebb lesz a világképe, és én személyesen is tudok erre példát, ahol a kisgyreek kiskorától fogva úgy nőtt fel, hogy van neki meleg rokona, és lám mégis hetero "lett", méghozzá egy nyílt gondolkodású, értelmes hetero srác. Megjegyzem ez sajnos a kisebbség.
Több felvilágosító műsor stb kellene a témában pszichológusoktól, hogy egy kicsit oldjuk ezt a sötétséget, bér sajnos azt is látom, hogy akiben ösztönösen csak úgy dúl az utálat, annak hozhat fel az ember észérveket mert azokkal nem tud mit kezdeni. Szomorú ...
De ami fejlődés, és ennek örülök, hogy a mai fiatalok között már jóval nagyobb arányban találunk nyitottabb, intelligensebb gondolkodásúakat, ahol ez nem probléma, és nem egynek van meleg jó haverja is, ez sem jelent problémát. Hát valami ilyesmi lenne a cél csak minél szélesebb körökben.
De amíg ilyen "utáljuk SP-t mert kislány"-féle klubok alakulnak, addig borzalmas és egyszerűen nem is tudom mire gondoljak, ez úgy agyilag a balkán kb.
Na meg aztán figyi azzal se értek egyet h a melegség a 4 fal közé tartozna, hiszen miért is? a heteróság a 4 fal közé tartozik? hálószobatitok? a melegségez ne kutyuljuk a szexxel sztem ami valóban a 4 fal közé való, na de ez így van a heteroszexxel kapcsolatban is.
Szal sztem miért lenne hálószobatitok? Egy hetero pár soha az életben nem nyomott le egy csókot az ucán ? Ha így van, akkor ők talán alappal kifogásolhatják azt, ha más igen, na csak ezt nem hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!