Hazudoznátok, titkolóznátok vagy őszinték lennétek a helyemben?
Munkanélküli vagyok kb. 1 hónapja, de nem tudja a szűk családon kívül senki, mert nagyon szégyellem. Ismerőseimnek, barátaimnak hazudok, titkolom előttük. Ők úgy tudják, hogy még a legutolsó munkahelyemen vagyok.
Szinte mindegyikük hosszabb ideje dolgozik valahol, én pedig nem tudok állandó munkát találni, csak ideiglenes adminisztratív jellegűeket.
Egyre jobban zavar hogy hazugságban élek...
26/F
Minek hazudozni? Honnan tudod, hogy nem pont valamelyik fog tudni rajtad segìteni? Manapsàg a legtôbb munkàt kapcsolatokon keresztûl kapja az ember!!
Egy tipp, nézz utàna a gerilla ônéletrajz-nak!!
Nincs ezen mit szégyellned, ha igaziak a baràtaid, segìteni akarnak majd, nem fognak lenézni semmi ilyen dologért...
Egészen más tanács:
Ne üllj otthon és gondolkodj!!!
-foglald le magad azzal hogy naponta legalább tíz önéletrajzot elküldesz, és 2-3 helyre bemész személyesen, akkor ha nem is hirdetik- hamarosan munkát fogsz találni, és nem azon töröd a buksid, ki mit gondol, mert lefoglal a munkakeresés.
Akkor most menj és kürtöld világgá, hogy neked a tegnapi nap felmondtak. Ezek a kapcsolatok, akik hosszabb ideje vannak egy munkahelyen, honnan tudod, hogy nem tudnak neked segíteni?
Légy benne megnyugodva, hogy jó munkahelyet szinte kapcsolatokon keresztül találhatsz csak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!