Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Normális ha egy vegyes nemű...

Normális ha egy vegyes nemű 19-20 éves,5 fős társaság 1 szobában de külön ágyakon alszik?

Figyelt kérdés

2 fiú van és 3 lány, 14 éves korunk óta CSAK barátok vagyunk, fel sem merül bennünk, hogy több is lehetne, habár egyikünknek sincs kapcsolata.

Egy barátom ezt nagyon furcsállotta, mert szerinte a lányoknak és a fiúknak külön szobában kéne aludnia. Szerinte ha egészséges felnőttekről van szó, akaratlanul is felmerül a szexualitás kérdése.

Én vagyok nagyon szabad szellemű vagy ő prűd?

2011. ápr. 20. 23:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

'No meg szerintem sötétben sokkal könnyebben elmond az ember titkat is mint szemtől szembe'

Mostmár csak az a kérdés miért mondanád el egy szál bugyiban feküdve több alsónadrágban fekvő pasinak a legféltettebb titkaid.

Va nennek egy oici éle ha kivülállóként végiggondolod.

Már alapból annak van hogy oda mész, ez érdekel, ez tetszik, stb, stb.

2011. ápr. 20. 23:53
 12/17 anonim ***** válasza:
Nincs benne semmi különös, teljesen normális. Legalábbis kicsit is érett gondolkozású embereknél. Az ismerősödnél valami gond van.
2011. ápr. 21. 00:09
 13/17 anonim ***** válasza:

Én semmi problémát nem látok benne! Én is szoktam néha ilyen helyzetbe kerülni, de nappal is, éjszaka is barátot látok az ellenkező nemű barátokban, ezen semmi nem változtat:)

Tényleg kicsit fura a barátod véleménye.. én a mai világban igen konzervatívnak tartom magam (nem használnék közös zuhanyt, nem tárgyalom ki a kapcsolatom intim részleteit) de ezzel a kérdéssel kapcsolatban semmi kifogásom nincs..

2011. ápr. 21. 00:57
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem is értem a kérdést... Persze, hogy normális.
2011. ápr. 21. 08:25
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerintem is normális, miért ne lenne az!? Inkább annak a barátodnak van egészségtelen hozzáállása a témához. Én férfi vagyok és elég nagy étvágyú, de eszembe nem jutna, hogy a barátaimra ráugrojak álmukban, már bocsánat. Nem vagyok egy aberált állat! Simán el tudom képzelni, hogy a barátodnak súlyos szexuális problémái vannak (ez nem vicc, hallottam már ilyenről)és ha ezt nem teszi rendbe magában vagy kér erről segítséget aligha tud kialakítani normális kapcsolatot nővel.
2011. ápr. 21. 10:05
 16/17 anonim ***** válasza:

az a meleg, h minket gólyatáborban úgy osztottak be (helyhiány vagy nem is tudom milyen okokból) hogy 2 fiú is volt a 4 lány mellett a szobában.

nem voltak gruppenpartik, sem kukkolások :D megkértük a fiúkat, h menjenek ki, mikor öltözünk, ők viszont nem zavartatták magukat :D

nincs ebben semmi különös, lehet jókat dumálni, hülyéskedni, és az egy szobában alvás még nem jelent semmit.

aludtam már egy ágyban úgy fiúval, h eszünkbe nem jutott, h huncutkodjunk. haverok voltunk, azok is maradtunk. ennyi.

2011. ápr. 21. 19:35
 17/17 anonim ***** válasza:

Szerintem a barátság alapja ugyanúgy a tisztelet, mint a többi szorosabb emberi kapcsolaté. Akit barátjának nevez az ember, arra nem férfiként vagy nőként tekint, hanem ugyanúgy, mint pl. egy testvérre, családtagra. Bármilyen körülmények közé is keveredjen a társaság, sosem fog a másikra "csak" egy ellenkező nemű személyként tekinteni, mert ő annál sokkal több.. Barátságban nincs vonzalom, vagy ha van, akkor az átmeneti időszak, ami miatt vagy megszakad a kapcsolat, vagy pedig szerelemmé alakul..

Ez legalábbis az én értelmezésem a dolgokról.

2011. ápr. 21. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!