Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Naturizmus? Valóban "natur"-iz...

Naturizmus? Valóban "natur"-izmus vagy inkább egyfajta legális exhibicionizmus?

Figyelt kérdés

Most olvastam avelveten egy izgi cikket arról, hogy amagyarok milyen prűdek, és állítólag volt egy felmérés, hogy x é y %-ban kik szeretnek és kik nem szeretnek ilyen helyekre járni, és mily meglepő az eredmény, a leginkább az 50 feletti férfiak szeretik a naturista helyeket, és mint valami érthetetlen rejtélyt, úgy írták le, hogy "érdekes módon" a 18-25 közötti fiatalok a legszégyenlősebbek, ők nem igen akarnak ilyen helyekre járni, de ezt hamar megmagyarázta a cikk szerzője azzal, hogy mivel ez a korosztály a legszorongásosabb. Ja persze ... szerinte ...

Édes istenem, nem lehet, hogy csak arról van szó, hogy a fiatalok nem szeretik, ha 50 felettiek "bámulják, csodálják" őket? Bocsi más szót akartam írni, de aztán mégse. És úgy adják elő a témát, mintha mi sem lenne természetesebb, és jujj ezek a csúnya fiatalok valamiért nem akarnak vetkőzni .... eszem megáll. Valóban, én se szeretném, hogy az idősebb generáció rám csorgassa a nyálát, csak persze ezt másképp adják elő, azaz, hogy szorongunk állítólag :-) Na ehhez képest ha csak haverokkal, akár lányokkal is, lényeg, hogy csak egymás között fiatalok vagyunk, akkor simán elökörködünk egy bányatónál meztelenül egész nap sokan is, de ilyen tömeghelyekre, kifejezetten naturista helyekre nincs az az isten, hogy elmennék én se, ill. a fiatalok nagy része se, ezt elismerték, csak más magyarázatot találtak ki rá (szorongunk ..haha).

Na most meg olvasom azt, hogy nyárra tervezték, a fiataloknak kifejezetten kedvezményes belépőt biztosítanak, mert arra panaszkodnak, hogy csak idősek vannak a naturista strandokon, és így nincs kit bámulni ugye, vagyis nincs semmi izgi (ezt már nem írták, ezt csak én teszem hozzá).

Kinek mi a véleménye ? Most már komolyan érdekelne, páran itt nekünk is megvan a véleményünk, aztán olvassuk a naturisták igen átlátszó, megmosolyogtató magyarázatait is, nem is tudjuk, hogy ennyire hülyének néznek minket fiatalokat úgymond vagy komolyan gondolják, de szerintem az első.

Aki nem naturista, csak úgy "átlagemberként" mit mondana erről? Bérmilyen véleménynek örülök, de leginkább az alpkérdés az ami a főcímben van, azaz hogy szerintetek tényleg NATUR-izmusról, jajde nagy természettel való azonosulásról van csupán szó, ahogy ők állítják (bár nem értem pont az a kis fürdőnadrág gátol meg bárkit abban, hogy a természetet élvezze? nekem ez még nem jutott eszembe) vagy egész más rejlik emögött? Kinek mi a véleménye? Köszi mindenkinek, nagyon érdekel, mit gondoltok !!!! (egyfajta közvéleménykutatás lehet akár ez is ...)

Kösziii

2009. márc. 4. 12:06
1 2
 11/11 anonim válasza:
Figyeli még valaki ezt a topikot?
2013. nov. 1. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!