Miért a Hold túlsó felére tették ki az amerikaiak a zászlót, amikor azt a Földről soha nem lehet látni?
Ez nem véletlen.
Mert ki sem lett rakva.
Ha ezt valaha valamikor is valaki megkérdőjelezi, akkor annyi lesz a válasz, hogy rossz helyen kerestétek, agy a légköri viszonyok miatt elporladt.
Hm, lehet nem is voltak fent a Yenkik?
Na ez az. Amúgy épp mostanában láttam a Mythbusters azon részét, amikor ezt vizsgálták meg. Elvileg loboghat a zászló légmentes környezetben is, sőt még tovább is, mint levegőben, hiszen nincs légellenállás ami lelassítaná.
Meg elvileg azt is megmutatták, h lehetnek nem párhuzamosak az árnyékok is. Nem tudom... Mindenesetre nekem van is könyvem erről, h csalás az egész abban vannak olyanok amire biztos nem lenne normális magyarázat.
De ez az egy nem fér a fejembe, h miért a túlsó oldalon van a zászló. Talán tényleg azért, mert csalás volt?
A zászlóban van egy merevítés, de bizony azt mozgatják, így mozog az anyag is, a légmentes környezetben meg nincs nagyon semmi, ami megállítsa a mozgást.
Árnyékok: Rakj egy oszlop elé egy lámpát, nézd meg, milyenek lesznek az árnyékok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!