Szeretném meg kérdezni mi a véleményetek az utcai kukázásról? Jó az ha az Ombucman vezetője törvény alkotással akarja ezt legalizálni?
Nem is tudtam, hogy ez illegális dolog. Elkeserítő a tudat, hogy vannak, akik kénytelenek így megszerezni a napi betevőjüket, én nem hiszem, hogy bírnám ezt csinálni. De ha nem csinálhatnák, akkor miből élnének, ha munkát nem kapnak? Kb. választási lehetőség maradna a rablás és az éhenhalás között, legalábbis szerintem.
(csak zárójelben jegyzem meg, hogy nem hiszem, hogy valakinek lenne lehetősége dolgozni, akkor is ezt az életformát választaná a munka helyett)
Szóval vannak olyan települések hol már tiltja az Önkormányzat és ezt akarja meg akadályozni az ombucman, hogy
ne lehessen tiltani.
Hát...nem a legbizalomgerjesztőbb külsejű illetők űzik ezt a sportot. Néha zavarnak, néha ajnálom őket.
Nem tudom, az mennyiben jelent megoldást, hogy kulccsal nyitható-zárható, fémlappal letakart ketreceket tesznek a kukák köré. Nálunk eddig bevált.
Nyilván az utcai kicsi szemeteseknél más megoldást kell találni.
Meg írnád hol vált be ez a rácsos ketreces megoldás?
És hogyan ürítik a kukát? van hozzá kulcsuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!