Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szeretném meg kérdezni mi a...

Szeretném meg kérdezni mi a véleményetek az utcai kukázásról? Jó az ha az Ombucman vezetője törvény alkotással akarja ezt legalizálni?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 15. 22:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem is tudtam, hogy ez illegális dolog. Elkeserítő a tudat, hogy vannak, akik kénytelenek így megszerezni a napi betevőjüket, én nem hiszem, hogy bírnám ezt csinálni. De ha nem csinálhatnák, akkor miből élnének, ha munkát nem kapnak? Kb. választási lehetőség maradna a rablás és az éhenhalás között, legalábbis szerintem.

(csak zárójelben jegyzem meg, hogy nem hiszem, hogy valakinek lenne lehetősége dolgozni, akkor is ezt az életformát választaná a munka helyett)

2011. ápr. 16. 07:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Másrészt viszont qrva idegesítø, amikor kilépsz a kapun és azt látod, hogy ezek a gyanús külsejû félcsövesek túrják a kukádat, mindent kiszórnak a járdára, majd ott is hagyják, közszemlére téve mindent, amit kidobtál, és persze a szemetesek nem viszik el, ami a kuka mellett hever szétdobálva...
2011. ápr. 16. 15:41
 3/5 A kérdező kommentje:

Szóval vannak olyan települések hol már tiltja az Önkormányzat és ezt akarja meg akadályozni az ombucman, hogy

ne lehessen tiltani.

2011. ápr. 17. 22:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát...nem a legbizalomgerjesztőbb külsejű illetők űzik ezt a sportot. Néha zavarnak, néha ajnálom őket.

Nem tudom, az mennyiben jelent megoldást, hogy kulccsal nyitható-zárható, fémlappal letakart ketreceket tesznek a kukák köré. Nálunk eddig bevált.

Nyilván az utcai kicsi szemeteseknél más megoldást kell találni.

2011. ápr. 17. 22:55
 5/5 A kérdező kommentje:

Meg írnád hol vált be ez a rácsos ketreces megoldás?

És hogyan ürítik a kukát? van hozzá kulcsuk?

2011. ápr. 20. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!