A külföldinek sem? Mondjuk aki Magyarországról érkezett magyar? Ha tud más nyelvet (nem szlovákot) azon megszólalhat? Pl. mondjuk németül szabad? És hindiül? És mi van az eszperantóval? A perzsáról már nem is beszélve...
Latinul kell beszélni, punktum!
2009. júl. 21. 22:05
2/24 anonim válasza:
Ez így nem igaz, csak bizonyos helyeken, körülmények között nem szabad. De egyébként nem mentesíti őket, hihetetlen, hogy valaki ilyet megengedhet magának a 21. században. Nem tudom honnan veszi a bátorságot... azonnal kib...ni az únióból őket !!
Hallottam róla, elég komcsi dolog ilyet tenni, ez hasonlít ahhoz, mikor régen az orosz kötelező volt. Csak azért tudtak ilyen törvényt hozni, mert ők gyűlölik a magyarokat és most már fel vannak jogosítva arra, hogy ott bárkit megverhessenek, akik magyarok. Itt a szép, új világ!
2009. júl. 21. 23:19
10/24 anonim válasza:
Szlovákiai vagyok.Erről a törvényről csak a politikusok tehetnek.Vannak szlovák barátaim, akik nem tudnak magyarul, de még nekik sem tetszik ez a törvény.Az is igaz, hogy sajnos valakik bizalmat szavaztak ezeknek az embereknek, azért ülhetnek a parlaamentben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!