Milyen "hülyeségeket" szoktál csinálni, mikor egyedül vagy a szobádban?
Én is nagy média mogul vagyok, party meg zene mindig :D
Meg vicces történeteket olvasgatok, és röhögök rajtuk :D
Tök jó! Ezek szerint nem csak én vagyok "dilis"! :)
Szituációk eljátszása tükör előtt, táncikálás, ruhák próbálgatása...
én néha bukfencezek/ szaltózok/ egyéb akrobatikus dolgokat próbálok csinálni az ágyamon, (egyszer sikerült egy hátraszaltó xD) vagy néha elmebeteg zenéket rakok be és közben rajzolok, de nem rendes ceruzával/zsírkrétával, hanem szemfestékkel meg szemceruzával :DD sőt, egyszer széttörtem négy felé egy CD-t, lefújtam piros színű hajlakkal, rátettem egy papírra és arra is fújtam keveset mintha vér lenne :DD ja, meg néha úgy teszek mintha lenne valaki a szobámban és görögül beszélgetek vele.
15/L
Hmm... én beszélni szoktam a gitáromhoz, néha lefekszem a földre és percekig ott heverészek :'D idióta ruhákat próbálok fel meg magassarkút és abban mászkálok, aztán néha felkapcsolom mindenhol a villanyt és mászkálok szobáról szobára és közben magamban beszélek, tükörképemhez beszélek, ja és (általában kajacsináláskor a konyhában) azt képzelem, hogy van velem valaki és vele "beszélgetek" :D Biztos van még, csak nem jut eszembe :D
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!